bemutatkozás She.hu jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Kuti Timi, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

Jól nézel ki. Nem úgy, mint a filmekben. Sokkal jobban. Majd szólok a rendezőknek, hogy tényleg elég durván mellélőttek. Na, mindegy. Ja, igen. Gondolom, ne legyen végtelen sok kívánságom, mert azt úgysem teljesíted. Sejtettem. Azt is tudom, hogy ők már jó helyen vannak odafent. De azért megfordult a fejemben, mert nagyon hiányoznak! Tudom, hogy megvárnak, de akkor is. Biztos, hogy nem? Hát akkor mit lehet? Oké, azért van még pár ötletem...

Forrás: Hirling Bálint
  1. Szeretnék egy kutyaovit. Tessék? Mondom ku-tya-o-vit. Most mi van?! Tudod, ahova mindenki beadja a kiskutyáját reggel, én pedig lefekszem a szoba közepére, és feltöltődöm színtiszta, önzetlen szeretettel. Most miért nézel így? Tudom, hogy éles a foguk, és összepisilnek mindent. Na és? Láttál már 10 kiskutyát egyszerre? Na, ugye! Szóval, akkor felírtad? Köszi.
  2. Hmm, lássuk csak. Á, megvan. Egy normális pasit. Már megint miért forgatod a szemed? Nem, nincs szükségem unikornisra, köszönöm. Jó, jó, ez így tényleg túl egyszerű. Ráadásul minden nap azon aggódhatnék, melyik nap hány lány csinálna hülyét önmagából, csak, hogy elszeresse tőlem. Igazad van, nem kell ez a stressz. Várj egy picit, gondolkozom. Megvan. Gerincet szeretnék. Sok-sok gerincet. Ja, és kevesebb taktikázást, meg álarcot. Bár ha ezt kérném, valószínű előbb-utóbb munka nélkül maradnék. Legalábbis fogalmam sincs, miről írnék. Szóval inkább csak annyit mondanék, ha itt lesz az ideje, az sem érdekel, ha ló helyett szamárral érkezik, csak legyen gerince és humorérzéke - meg türelme... Köszi.
    Forrás: Hirling Bálint
  3. Végül, de nem utolsó sorban, tudod, mit szeretnék? Emlékeket. Sírva nevetőset, őrülten szerelmeset, esőben táncolósat és persze néha szívszaggatóan fájdalmasat, hiszen bőven van még mit tanulnom. Igen, velük. Jó, hogy így látod. Én is úgy érzem, hogy most vagyok jó helyen, a megfelelő emberekkel.

Ez most beugratós kérdés? Cseles, de nem dőlök be. Igen, biztos vagyok benne. Mindegyikben. Köszi!

Kuti Timi cikkeit ITT találod!

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.