Mely kézitáskák jelentik a legnépszerűbb választást a magyar nők körében?

PR cikk
A különféle kézitáskák hatalmas választékában mindig megvannak az aktuális sikerdarabok. Azonban ezek listája nem csak az idő, de a hely függvényében is változhat. Így egyáltalán nem csodálkozhatunk tehát azon, hogy a magyar nők körében más-más modellek viszik a pálmát. Nézzük meg tehát, melyek is ezek pontosan!

Klasszikus fekete bőr kézitáskák

Ahogyan szinte mindenfelé a világon, úgy nálunk, magyaroknál is kiemelten népszerűek a klasszikus fekete bőr kézitáskák. Ennek pedig nagyon egyszerű oka van, hiszen ezek a modellek letisztult, minimalista dizájnjuk és semleges színárnyalatuk végett bármilyen outfit mellé remekül passzolnak. Mindez tökéletesen alkalmassá teszi ezen kézitáskákat, hogy a mindennapok során, sőt még akár az elegánsabb rendezvényekre is magunkkal hordjuk őket. Tehát nem csodálkozhatunk rajta, hogy kis hazánkban az utcán sétálgatva számtalan ilyen modell szembeköszön velünk. Ha pedig úgy szeretnénk beszerezni egy-egy új darabot ezekből, akkor a fekete táskák az answear.hu oldalán kínált hatalmas választékában bőséggel találhatunk ilyen modelleket is.

Forrás: peopleimages.com

Láncos modellek

Az utóbbi években pedig jelentősen megnőtt a különféle láncos táskák iránt is az érdeklődés hazánkban. Legyen szó bármilyen színárnyalatról vagy mintavilágról, ezek a táskák csillogó láncaik révén kifinomult eleganciát jelenítenek meg. Mindezt persze olyan módon, amely nem túlságosan tolakodó. Így pedig akár a mindennapok alkalmával is nyugodtan viselhetjük őket kevésbé formális outfitjeink mellé, ahogyan azt nagyon sokan teszik. Ha pedig érdekel bennünket, hogy milyen modellek futnak köztük mostanság, akkor elég csak szétnéznünk a különféle nagy divatmárkák, például a Guess kínálatában.

Shopper táskák

A mindennapokban aktívan tevékenykedő hölgyek pedig idehaza is sokra értékelik a shopper táskák által nyújtott praktikumot. Ezek a nagyméretű kézitáskák ugyanis lehetővé teszik, hogy számtalan dolgot magunkkal cipeljünk a hétköznapok során, vagy ahogyan a nevük sejteti, a munka utáni bevásárlást is kényelmesen letudhassuk velük. Persze, ahogyan az lenni szokott, ezeknek is megvan a maguk trendje, így az aktuális szezonban, ha valóban trendi shopper táskát szeretnénk választani, akkor mindenképp a kifejezetten színes és mintás darabok között éri meg nézelődnünk.

Steppelt kézitáskák

Legyen szó akár egészen kisméretű retikülökről, amelyeket alkalmi szettjeink mellé szeretnénk viselni, vagy nagyobb kézitáskákról, amik a mindennapok során lesznek társaink, a különféle steppelt modellek hazánkban is hódítanak. Ezek között kiemelten népszerűek a visszafogott színárnyalatú, például fekete, fehér és bézs modellek. Viszont azt is bátran kijelenthetjük, hogy mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kifejezetten élénk színeket megjelenítő darabok is.

Forrás: answear.hu

Ezek lennének tehát a legnépszerűbb kézitáska modellek hazánkban, amelyekkel biztosan mi is nap, mint nap találkozunk az utcákon. Érdemes megemlítenünk, hogy a fenti lista a nemzetközi trendeknek is tökéletesen megfelel, tehát a magyar nők sem számítanak kevésbé divatosnak a külföldieknél. Mindez pedig nagyszerűen mutatja, hogy idehaza is mennyit fejlődött a divat világa. Hiszen méltán kijelenthetjük, hogy folyamatosan lépést tartunk a globális trendekkel.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.