mell külsőség Császár Zsanett beszólás külső női mellek
Kamaszkoromig nagyon vékony kislány voltam, és bármennyit ettem, nem tudtam hízni. Aztán elkezdtem nőiesedni, megnyúlni, és a cicijeim is hatalmasra nőttek. Egy nyár alatt, szinte a semmiből!

Sokat csúfoltak emiatt az iskolában, a fiúk pedig fogadást kötöttek, hogy kinek sikerül előbb megfogni őket. Gyakorlatilag 15 éves korom óta állok bámuló tekintetek és ízléstelen, gúnyos, szexista megjegyzések kereszttüzében. Mondanám, hogy megszoktam, de ezeket nem lehet megszokni. Néhány napja megint beszólt egy fickó a nagy melleimre, és baromira szarulesett. Arra gondoltam, összegyűjtöm a legbántóbb szövegeket, hátha meglátják az érintettek, és elgondolkodnak rajta.

"Igaziak?"

A rövid válasz: igen. És ha történetesen szilikonból lennének? Akkor sem lenne semmi közöd hozzá. Ez irritáló kérdés, amit egy minden szempontból érett férfi soha nem tenne fel. Kedves jövőbeli randipartnerem! Megértem, hogy érdekel, mi rejtőzik a ruhám alatt, de legközelebb próbáld meg kordában tartani az ösztöneidet és a kíváncsiságodat!

"Hányas melltartót hordasz?"

Egyes férfiak vizsgálóbírónak képzelik magukat, olyan rámenősen faggatóznak. Rosszul vagyok tőlük. Egyik legutóbbi jelöltem azzal verte ki a biztosítékot, hogy töviről hegyire kikérdezett, a legintimebb részletekig menően. Milyen magas vagyok cipő nélkül, hány kilót nyomok ébredés után, miben szoktam aludni, hányas melltartót hordok... Mondanom sem kell, nem találkoztam vele többé, még a számát is letiltottam.

"Biztosan utálsz sportolni."

Nem nyert, mert épp ellenkezőleg: imádok. A sportmelltartóknak köszönhetően bármilyen gyakorlatot könnyedén végezhetek, mert ezek tökéletesen tartják még a legnagyobb ciciket is. Csak akkor utálok sportolni, amikor pl. elfutok egy csapat idióta fickó mellett, akik utánam fütyülnek, vagy megjegyzéseket tesznek a külsőmre. Mostanában viszont már nemcsak csúnyán nézek az ilyenekre, hanem vissza is szólok valami frappánsat.

"Ezekkel a dudákkal tuti jobban élvezed a szexet!"

Nem értem: miért hiszik azt a férfik, hogy a nagy mell nagy élvezetet jelent? Az ismerkedések során sokszor tapasztaltam, hogy a dús keblekhez túlfűtött szexualitást társítanak, ami egy buta sztereotípia. Sőt, néhány kutatás kimutatta, hogy a méretes cicik sokszor kevésbé érzékenyek.

"Nem fáj tőlük a hátad?"

Ha van mondat, amivel ki lehet kergetni a világból, akkor ez az. Tele vagyok komplexusokkal, frusztrációval, amit a médiából ömlő fiatalság-tökéletesség kultusz még inkább felerősít. Nagyon nehezen fogadtam el, hogy az átlagosnál nagyobb mellekkel áldott meg a sors. Így nem csoda, hogy rossz néven veszem, mikor erre külön felhívják a figyelmemet. Ha egy helyes reumatológussal találkozgatnék, akkor már több értelme volna a kérdésnek, így viszont nettó bunkóságnak tartom.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.