csalás outfit fürdőruha plus size bikini súly Radakovics Viki tippek
Közeledik a bikiniszezon, és te már hetekkel előtte legszívesebben csak sírva elbújnál egy sarokban? És mi ennek az oka? Csak nem az, hogy télen felszaladt pár kiló, és már a bikini gondolatától is kitör a frász?

Na, nem eszik olyan forrón a kását, nem kell egyből a kardodba dőlni! Vannak ugyanis olyan praktikák, amikkel a teltebb alak is karcsúbbnak tűnik, vagy amikkel az általad legszebbnek gondolt részekre tudod irányítani a figyelmet. Ezeket szedtem most csokorba nektek!

Bikini

Nincs olyan szabály, hogy egy teltebb nő nem hordhat bikinit! Csupán arra kell ügyelni, hogy a bikiniben legyen valami igazán különleges, ami elvonja a figyelmet az esetlegesen problémás terület(ek)ről. Például: fodrok, rojtok, magasított nyakrész, fűzők, merész minták és kivágások stb.

Forrás: hm.com

Magas derekú bikini alsó

Nos, a magasított derekú bikini bugyinak több előnye is van. Először is, egyre több helyen veheted meg külön a bikini felsőtől. Ez azért pozitív, mert így vásárolhatsz különböző színű darabokat. Az a rész legyen a világosabb, harsányabb színű, amelyik testrészedre inkább szeretnéd felhívni a figyelmet! Tehát, ha elégedett vagy a fenekeddel, akkor az alsód legyen a feltűnőbb! Ezen kívül a magas derék segít a kerekebb poci lelapításában. Végül, de nem utolsósorban pedig atomkirály vintage stílust kölcsönöz viselőjének.

Forrás: ffdivat.com

Tankini

A tankini azért előnyös, mert azért mégiscsak többet takar, mint egy bikini, és a nagyobb anyagmennyiségnek köszönhetően szabadabb mozgást biztosít. A blouson tankini pedig csodásan fedi a pocakot, az alma alakú hölgyek legnagyobb örömére.

Forrás: ullapopken.eu

Oldalt húzott egyrészes fürdőruha

Az átlós húzás vagy ráncolás által karcsúbbnak tűnnek a vaskosabb idomok is. Így, ha derékban erősebb vagy, egy húzott oldalú fürdőruha tökéletes választás számodra, mivel nagyon szép homokóra alakot kölcsönöz.

Forrás: hm.com

Alakformáló fürdőruha

A duci lányok kb. utolsó mentsvárként szoktak az alakformáló fürdőruhákhoz fordulni. Bevallom, én erre (még) nem szántam rá magam. Való igaz, hogy sok centit képesek lefaragni a körméretből, de nekem ennél fontosabb a kényelem. Ezek a fürdőrucik ugyanis úgy karcsúsítanak, hogy van bennük egy extra gumírozott réteg, ami nagyon szorít - hiszen ez a dolga...

Forrás: bonprix.hu

Szoknyás fürdőruci

A szoknyás fürdőruci nagy előnye, hogy takarja a csípőt és a combok tetejét is. Tehát, ha elégedetlen vagy a tested ezen részével, számodra ez lesz a legjobb választás.

Azonban, ha nem szereted a túl sok anyagot nyáron - a strandon meg pláne nem -, akkor ezt felejtsd el! De ha mindenképpen el szeretnéd rejteni a csípődet és a combjaidat, megfelelő alternatíva lehet számodra egy leheletvékony strandkendő.

Forrás: marksandspencer.com

Szóval igen, molettként jól át kell gondolni, hogy milyen fürdőruhát válassz. De szerintem az a lényeg, hogy te jól érezd magad a fürdőrucidban - ne érdekeljen mások véleménye!

Szexi plus size fehérnemű: a lehetetlen küldetéshttp://www.she.hu/tippek-trukkok-tanacsok/20170731-melltarto-plus-size-molett-fehernemu-kebel.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.