Audrey Hepburn manikűr - OPI körömlakk mustra

Az Opi Breakfast at Tiffany's kollekciójának a nevéről kinek ne Audrey Hepburn jutna azonnal eszébe, ahogy Hollyként reggelijét majszolja a New York-i Tiffany's ékszerüzlet kirakata előtt?

Be kell látnunk: a méltán híres filmjelenet elég stílusos. Vajon az Opi Breakfast at Tiffany's kollekció körömlakkjai is vannak ilyen stílusosak, ha már egyszer ihletőjük a film címe volt?

Kiválasztottam nektek 5 színt, lássuk: mit tudnak!

1. Breakfast at Tiffany's (HP H10)

"Matt gyöngyházszín a kora reggeli kirakat nézegetéshez" - mondja a körömlakk leírása.
Hm, ez elég csajosan hangzik, nekem tetszik! A körömlakk színét elnézegetve szinte látom magamat az ékszerüzlet kirakata előtt, ahogy estélyiben nézegetem a szebbnél szebb nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket és a manikűrömet. A körömlakk nem hivalkodó, szolid, ápolt, finom bájt kölcsönöz viselőjének.

Forrás: Facebook/ Opi

Bevallom: én alapvetően kétféle körömlakkot szeretek használni: vagy az erősen pigmentált, vörös, Ferrari piros és magenta árnyalatokat, vagy a finom, egyszerű, visszafogott színeket, szóval nálam ez a matt gyöngyház karakter abszolút nyerő!

TIPP:
Az erősebb színhatás érdekében 2, vagy akár 3 rétegben is felviheted a lakkot a körmödre. Ha az utóbbit választod, azzal azért számolj, hogy a száradásra jócskán kell időt hagynod! Mindenképp várd meg, míg az előző réteg megszárad a körmödön, mielőtt újabb réteget vinnél fel! Különben ráncos, foltos lehet a végeredmény!

2. Black Dress not Optional (HR H03)

A kis fekete, ahogy a mondás is tartja. Elegáns, mélyen pigmentált, fekete körömlakk, bevállalós, szexi csajoknak. Ez a szín ütős, de bármilyen furán is hangzik, sok nőnek kifejezetten jól áll!
Két rétegben alkalmazd, ha nem szeretnél halovány fekete, itt-ott hiányos végeredményt!

Forrás: Facebook/ Opi

És vigyázat: nagyon figyelj, hogy ne kend össze a bőröd a körömlakkal, mert elegáns manikűr helyett azonnal egy szorgos-dolgos szénbányász mancsára fog hasonlítani a kézfejed!

TIPP:

Ha egyenletesen szeretnéd felvinni a lakkot a körmeidre, anélkül, hogy bemázolnád vele az ujjaidat:


- Alaposan készítsd elő a körmödet a lakkozásra: tisztítsd meg a felületét, told fel a felesleges bőrt, szükség esetén vágd le a felesleget!


- Az ecsetre egyszerre csak kevés lakkot vigyél fel, ne tocsogjon, különben még a plafon is lakkos lesz!

- Az ecsetet helyezd a körmödre, várj 2-3 másodpercet, míg az egyenletesen szétterül a körmöd felületén! Majd óvatos mozdulattal húzd végig a körmödön! Szükség esetén ismételd meg a műveletet a körmöd még nem lakkos részein!

3. Rich & Brazilian (HR H06)

Burgundi lila, erősen pigmentált körömlakk a sötétebb színek kedvelőinek. Ha igazán szexi külsőt akarsz kölcsönözni magadnak, használj a lakkal megegyező rúzst is, garantált lesz a sikered!

Forrás: Facebook/ Opi

Persze arra figyelj, hogy ez az árnyalat nem áll jól mindenkinek: leginkább a hamvas szőke, hamvas barna, ezüstös hajhoz és világosabb, hűvösebb bőrszínhez, illetve a sötétebb tónusú, napbarnított hatású bőrhöz, és barna, sötétbarna hajhoz ajánlom.

Ezt a színt megbolondíthatod egy kis feketével: készíts fordított francia manikűrt a körmeid végének feketére festésével, vagy egyszerűen használj fekete lakkot a gyűrűs ujjaid körmének teljes felületén!

4. I Believe in Manicures (HR H01)

Őszinte leszek: amikor először megláttam ezt a színt, az első gondolatom az volt, hogy ez beteg...

Forrás: Facebook/ Opi

Kék körömlakk?!

De tudjátok mit? Nem is olyan rossz ötlet! Nem harsány, inkább könnyű, világoskék szín, egy tavaszi fehér vagy pasztell színű ruha összeállításhoz kifejezetten jó választás.

Azt gondolom: kevesen mernék ezt a színű lakkot elsőre bevállalni, de aki megteszi, és a lakkhoz megfelelő színű ruhát is választ magának, annak biztos lesz a sikere!

5. Apartment for Two (HR H04)

Az én személyes kedvencem. Málna színű, szexi, nőies, bármely évszakban bátran használható körömlakk. Randira, csajos estére, de hétköznapokra is egyaránt kitűnő választás!

Forrás: Facebook/ Opi

Apartment for Two, azaz lakás két személyre. A történet megírása már csak rajtad áll. ;)

Nyitókép: iStockphoto

    Ezt olvastad már?