Amikor a nő hordja a nadrágot - Maszkulin divat tippek Antóniától!

Sokszor hajlamosak vagyunk a hagyományos sztereotípiákat követve, az „előírásoknak" megfelelően öltözködni, miszerint egy nő legyen minden pillanatban igazi nő, egy férfi pedig úriember. A divat azonban ennél sokkal kreatívabb, engedi, hogy mindig más bőrbe bújva mutatkozzunk, aktuális hangulatunknak megfelelően.

Én például igenis szeretek néha férfi ruhába bújni, vagy legalább egy-két férfias kiegészítőt kölcsönvenni az erősebbik nem ruhatárából.

És a tapasztalat azt mutatja, hogy a pasik megőrülnek tőle!

Hiszen gondoljatok csak bele, nincs is annál vonzóbb, mint mikor egy nő néha hanyag módon felveszi párja egy-egy ruhadarabját. Szó sincs arról, hogy mi szeretnénk viselni a nadrágot, egyszerűen csak egy kis fűszerre vágyunk néha!

Ha nem próbáltátok még, akkor főleg itt az ideje: egy kis maszkulin útmutatás következik. ;)

Forrás: Europress/Getty Images

Ha fellapoztok egy divattal foglalkozó könyvet, sorra veszi a női ruhatár nélkülözhetetlen darabjait: ballonkabát, motoros bőrdzseki, fekete zakó, tengerész csíkos felső, farmer nadrág. Talán ti is annyira megszoktátok már őket, hogy első ránézésre fel sem tűnik, hogy ezeket mind a férfiaktól vettünk át! A francia sikk kedvelt eleme a tomboy stílus, hiszen a francia nőknek a praktikum sokkal fontosabb, mint a csillogás.

Elő a hózentróglikkal!

Forrás: Europress/Getty Images

Kate Moss, Marlene Dietrich és Angelina Jolie – csak néhány név a sorból, akik megmutatták, hogy a nők szmokingban és fehér ingben is lehetnek vonzók. Az elegáns öltözékekhez csajos smink és frizura dukál, ami hangsúlyozza a nőiességet. 

Forrás: Europress/Getty Images

A kényelem és a stílus néha kéz a kézben jár.

Szerezzetek be egy fűzős broque cipőt, ami a divatkedvelők szekrényében szinte már alapdarabnak számít. A megszokott fekete mellett próbáljatok ki bátran színeseket is, és ne féljetek a metálfényű vagy lakk változatoktól sem. Pasisak maradtok ha szmoking nadrággal, fehér inggel és egy vékony nyakkendővel veszitek fel, szoknyával pedig még csinosabbak lesztek benne. Nézzétek csak, így hordják a Chanelnél is!

Forrás: Europress/Getty Images

Érdemes az irodai szetteket pár izgalmas darabbal felfrissíteni! Egy vastag keretes szemüveg, egy férfias karóra vagy egy bőrtáska társatok lehet a mindennapokban, és határozottságot, magabiztosságot sugall.

Forrás: Europress/Getty Images

Legnagyobb kedvencem, a kalap sem maradhat ki a sorból!

Ütős szettet kreálhattok egy öltönnyel vagy egy derekat hangsúlyozó ruhával, de az igazi adu ász a hanyagul hordott ing lesz selyemkendővel.

Forrás: Europress/Getty Images

Hogy megmaradjon az egyensúly, a pasiktól kölcsönzött darabok alatt viseljetek szexi fehérneműt. Ez a kis csavar megmutatkozhat egy kikandikáló csipke alsószoknyában, vagy egy merészen áttetsző felsőben, a szezon úgyis imádja a kombinészabású és a neglizsé beütésű ruhákat!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

    Ezek is érdekelhetnek