Ha egy napra pasi lehetnék...

If I were a boooooy, I think I could understaaaaand... Beyoncénak, a pop királynőjének idevágó száma arra van kihegyezve, hogy ha ő egy napra pasi lenne, biztosan jobban értékelné a nőket.

Én viszont azért próbálnám ezt ki, hogy jobban megértsem a férfiakat. Jobban, pff... legalább valamennyire. Sajnos nemcsak, hogy repülő autókkal nem rukkolt elő még senki - bár Mr. Tesla/Elon Musk, ha tágan értelmezzük a témát, megvalósította -, de erre sem képes még a tudomány (csomagolt hámozott narancs, na az bezzeg már van).

Ennek ellenére gondolatban felépítettem egy részletes programtervet - vigyázat, fájón mélyenszántó (azaz farokközpontú) lesz -, hogy ha mégis megadatik ez a lehetőség, akkor fel legyek készülve.  

 1. Az biztos, hogy nem lustálkodnék, hanem kimaxolnám a napot, bár egy délutáni szunyát biztos bedobnék, már csak azért is, hogy leellenőrizzem: a reggeli öntudatlan merevedés napszakhoz vagy alváshoz van-e kötve. Ebből egyenesen következik, hogy egy még a B oldala előtt járó férfi bőrébe kívánok bújni - nehogy csak a derékban következzék be ez a bizonyos merevség...
 2. Megpróbálnék felcsípni egy buliban egy pipit, hogy leteszteljem: a duma és a dervistánc, ami nekem nőként bejön, tényleg csajmágnes-e.
 3. Csapnék egy habzsidőzsit, hogy büszkén konstatáljam: egy grammot sem hízom tőle.
 4. Tüntetőleg nem borotválkoznék, és kurva jól érezném magam tőle.  
  Forrás: Shutterstock

   

 5. Kipróbálnék egy laza boxert, hogy megfigyeljem, zavar-e a himbálózás, és ha igen, elmorzsolnék egy könnycseppet dúskeblű (ex-)nőtársaimért.
 6. Csajtársaságban feltűrném az ingem ujját, és várnám az elalélást.
 7. Ha spontán nem adódna, akkor teremtenék egy mini vészhelyzetet, de csak azért, hogy hősiesen megoldhassam, majd fürdenék az akut batmanségben.
 8. Széttett lábakkal, már-már eminemesen ülnék a székeken, és nem kérnék pironkodva bocsánatot egy böfi után.
 9. De a nap nagy részében persze főállásban tisztelném és becsülném a nőket, nem hülyíteném, aztán persze bevallanám, hogy azért vagyok ilyen jó fej, mert én is a "Vénuszról jöttem". ;)

+1 Jó, azért azt is kipróbálnám, milyen lehet szex pasiként - ugye, ha már egy fiatal tesztoszteronbomba testében vagyok...

És te mit próbálnál ki?

Nyitókép: Shutterstock