Így lettem naiv kislányból férfifaló szerető (18+)

Pucéran fekszem melletted egy rideg hotelszobában, miközben te édesdeden szundikálsz. Elcsíptünk a napból pár órát, így végre újra egymáséi lehetünk. Két hete nem találkoztunk. Ez az elmúlt négy év alatt ritkán fordult elő.

Négy évvel ezelőtt egy kávézóban pillantottuk meg egymást. Én a barátnőmmel ültem az egyik asztalnál, amikor betoppantál az ajtón és a sármoddal azonnal rabul ejtettél. A pulthoz mentél és kértél magadnak egy feketét. Elővetted a laptopodat és fel sem néztél belőle. Egyszer valahogy mégis elkaptam a tekintetedet. Láttam rajtad, hogy bejövök neked. Néhány mosolyon kívül azonban semmi nem történt aznap. Két nappal később egyedül szürcsölgettem a pultnál a kávémat, mikor egyszer csak mellém tévedtél. Szó szót követett, majd számot cseréltünk. Éjjel-nappal chateltünk egymással, nem sokáig finomkodtunk, két nap után már azt részletezted, hogy a fogaiddal hogyan vennéd le rólam a bugyimat. Már ennek az olvasásától is nedves lettem.

Alig vártam, hogy találkozzunk és végre a tiéd legyek. Szerda délután volt, mikor egy belvárosi motelben kivettél egy szobát. Ott találkoztunk. Két perc múlva már a ruháinktól megszabadulva egymáson hemperegtünk. Vadító volt, az az igazi, falhoz vágós szex, amire minden nő vágyik. Az első orgazmust követte a második és azt éreztem, hogy a fellegekben járok. Két órát töltöttünk együtt, ez alatt, mintha megállt volna az idő. Ezután, mint akik jól végezték dolgukat, mindenki ment vissza a munkahelyére és folytatta tovább a napját. Ennek már négy éve. Négy teljes éve vagyunk egymás életének részei, persze nem a megszokott értelemben. Neked van egy saját életed, párkapcsolatod, hívhatjuk akár úgy is, hogy szerelmed. És igen, én is itt vagyok, mint az életed egyik biztos pontja, akit - ha akarunk -, hívhatunk úgy, mint a szeretőd. Már az első találkozás alkalmával elárultad, hogy együtt élsz valakivel, soha nem árultál zsákbamacskát.

Forrás: Shutterstock

Fergeteges volt ismét veled, mindig jó, mintha szavak nélkül éreznénk, mire vágyik a másik. Még maradt egy kis időnk egymás karjaiban összefonódni. Te azonnal elaludtál. Én meztelenül fekszem, szinte beléd bújva és belém hasít a felismerés: 32 éves vagyok és a szabadidőm nagy részét egy olyan férfi társaságában töltöm, aki imádja a testem, de ennél többet nem akar tőlem. Hosszú ideje időzünk egymás mellett, de mégsem próbáltuk meg tiszta lappal elkezdeni együtt. Van egy barátnője, akinek négy év alatt megszámlálhatatlan alkalommal hazudott már. Én ennek tudatában bújtam vele ágyba minden egyes alkalommal. Ma is. Azzal a tudattal, hogy akár én is lehetnék az a lány, akit megcsal a párja.

Nem ilyen életet álmodtam magamnak kislányként, én a szőke hercegre vágytam, akivel egy életre szóló szerelem köt össze minket, és akivel ketten együtt, kéz a kézben haladunk a céljaink felé. Elutasítottam mindent, ami megbánt, átver másokat. Gyűlöltem a hazugságokat, a mai napig gyűlölöm. Eközben négy éve egy hazugság az életem, amelyben tökéletes férfifaló szeretőként tengetem a napjaimat, miközben a négy fal között egy naiv kislány lakozik bennem, aki nem is akar tudomást venni arról, milyen romboló, amit művel.

Mindeközben te kinyitottad a szemeidet és azonnal kipattantál az ágyból. Sietned kell, mész vissza dolgozni. Egy gyors csókot nyomsz az arcomra és elviharzol. Lassan én is kikászálódom az ágyból, összeszedem magam. Felöltözök és elindulok dolgozni. Útközben kapom az üzenetet tőled: „Alig várom, hogy újra lássalak. Egy kicsit hezitálok, majd a következőt válaszolom: „Én is..."

Nyitókép:Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek