Hidd el, sok előnye van annak, ha idősebb férfival vagy együtt

Manapság már egyáltalán nem szokatlan az a felállás, ha egy nőnek 15 vagy akár 20 évvel idősebb pasija van. Bár azért ilyenkor gyakran mégis összesúgnak a pár háta mögött, és megjegyzik, hogy biztosan a pénze miatt esett a hölgy választása erre az emberre. Ám annak, hogy egy idősebb férfival randizunk, sokkal több előnye lehet, mint gondolnánk.

„A pénzre hajt", „Tuti apakomplexusa van" – általában ezekkel magyarázzák, ha egy nő nála idősebb férfivel van együtt. Pedig egy 40-es vagy 50-es pasi bizony sok előnnyel jár, és hidd el, tényleg nem az anyagiakra gondolok! Íme!

Komolyan vesz.
Ha együtt vagytok, akkor valószínűleg azt komolyan is gondolja egy idősebb férfi, és nem csak úgy lógtok a levegőben. Nem kell azon agyalnod, hogy most tulajdonképpen, mi is van köztetek, komoly a dolog, vagy csak elütitek az időt? Ő megfogja a kezed az utcán, bemutat a szüleinek, a barátainak. Valószínűleg attól sem kell tartanod, hogy melletted még három másik csajt fűz, mert abból már kinőtt. Ő is egy igazi társra vágyik, akire számíthat, éppen ezért nem csak játszik veled.

Nem a karrier az első neki.
Egy férfi, aki már az 50 felé közelít valószínűleg megcsinálta a karrierjét, és nem az lesz számára a prioritás, hanem esetleg te. Jobb esetben már túl van azokon az éveken, amikor reggeltől esti dolgozik, hogy bizonyítson, hogy előléptessék vagy felfutassa a vállalkozását. Mégis van egy stabil munkahelye már. Így végre jut ideje a párjára, és nem kell esténként vagy hétvégén egyedül gubbasztanod otthon őt várva.

Értékeli a gondolataidat.
Egy idősebb férfi számára sokat jelent egy jó beszélgetés, ha őszintén megosztod vele a gondolataidat. Bátrabban lelkizhetsz, ő már nem fél az éréseiről beszélni, és nyitott lesz a te lelki világodra is. Értékelni fogja az intelligenciádat, nem ijed meg attól, hogy egy okos nővel van dolga, ami valljuk be, a fiatal férfiakkal sajnos néha igenis előfordul. Ez a tulajdonságod nála viszont kifejezetten előny lesz.

Forrás: Shutterstock

Tapasztalt a szexben.
Van mögötte jó pár év, így valószínűleg magára szedett némi tapasztalatot a szex terén is. Egy érett férfinek fontos lesz, hogy neked is jó legyen. Biztos lehetsz benne, hogy kíváncsi a vágyaidra, a titkos fantáziáidra, mert számára nem lesz kielégítő a szex, ha neked csak félig jó. Az együttlétek nála már a mélységről szólnak, nem egy kalandról, hiszen abban valószínűleg már volt része bőven.

Támaszkodhatsz rá.
Mivel érettebb és tapasztaltabb, így ha nehéz fordulóponthoz érkezel az életedben, vagy komolyabb döntés előtt állsz, hozzá bátran fordulhatsz tanácsért. Biztosan nem fog hárítani, hanem készséggel segít majd, és melletted áll egy-egy nehezebb helyzetben is. Az pedig nagyon jó érzés, hogy tudod, olyan valakivel vagy együtt, akire igazán számíthatsz, érdeklik őt a problémáid, és közösen fogjátok megoldani azokat.

Már nem keresi önmagát, mert megtalálta.
Noha az ember folyamatosan fejlődik és változik élete végig, de egy férfi aki már közel jár az 50-hez jobb esetben már megtalálta és ismeri önmagát. Nem lesznek komoly önbizalom-problémái, ami a párján csattan. Tudja, hogy mit akar, és milyen társ illik hozzá, már nem kísérletezget. Tisztában van a saját és a nő értékeivel is, ez pedig hatalmas előny egy párkapcsolatban.

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek