Férfivélemény: Kínos hétvégi dolgok, amiket a pasik imádnak a nőkben

Ti nők hajlamosak vagytok azt hinni, hogy mi férfiak csak a tökéletességeteket szeretjük. Pedig higgyétek el, ez távolról sincs így. Amit ti kínosnak éreztek, bizony mi gyakran azt tartjuk szexinek, mivel természetes, és azt érezzük, mellettünk el tudjátok engedni magatokat, és olyan oldalatokat is megismerhetjük, amit mások nem.

Leszögezném, hogy a következő lista az én személyes preferenciáimat mutatja, de több barátommal is átbeszélve, ez sok férfinál hasonló.

A kócos haj

Személy szerint ez a gyengém. A barátnőm hosszú haját is imádtam reggelente, de amióta rövidre vágatta, annyira édesen el tudja aludni, olyan, mint egy kis manó reggelente. Szeretem, ha a hétvégi itthon punnyadós napon végig ilyen marad. Ez olyan bensőségessé teszi a kettőnk kapcsolatát, mivel tudom, hogy így sosem menne el találkozni a barátaival, a munkahelyére, ez csak nekem szól.

Elfolyt smink  

Az, hogy egy szemfesték mitől folyhat el, nyílván mindenki tudja, igen, egy komolyabb, khm, összebújás is eredményezheti, ami irtó szexi, de előfordul, hogy filmezés közben bealszunk a kanapén, és az én drágaságom csak annyira tud megébredni, hogy átmásszon velem az ágyba. Ébredés után épp olyan, mintha egy goth buliba készülne, ami engem teljesen beindít. Tudom persze – mert már ezerszer hallottam tőle -, hogy nem egészséges sminkben aludni, meg letörik a pillája vagy mi, de olykor-olykor azért belefér.

Hétvégi lazulásForrás: shutterstock.com

 

Kajálós esték  

Imádom, hogy a barátnőm vékony, csinos, de hétvégén igenis férjen bele a lazítás. Sorozat nézés, pizzázás, chipsezés, csoki majszolás, nincs is annál jobb, mint amikor a harmadik részen túl már csak fekszünk egymás mellett a kanapén, pukkadásig jóllakva, és összemérjük, hogy kinek mekkora lett a hasa.

 

Melegítő nap  

Persze, hogy ne imádnám, amikor jóga nadrágban és egy kis topban tesz-vesz a lakásomban a barátnőm, de hétvégén, amikor mindketten csak lazulnánk, legjobban azt szeretem, ha az én egyik melegítőnadrágomban és egy laza pólóban flangál a lakásban. Az, hogy az én egyik ruhámban van, végtelenül boldoggá tesz, amit csak az tud felülmúlni, ha levehetem róla. Nem mellékesen pedig tudom, hogy ezek a kényelmesek, és élvezem, hogy velem megteheti ezt.

Ezek azért is imádnivalóak, mert így én sem érzem a folyamatos megfelelési kényszert, közösen tudjuk magunkat kissé elengedni, és igazán pihenni. A tökéletesség ugyanis a tökéletlenségben is ott van, csak a megfelelő társ kell hozzá.

A cikket Nagy Levente írta.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

 Nyitókép: Shutterstock.com

    Ezek is érdekelhetnek