Férfi vallomás: ilyen a szex egy duci nővel (18+)

A közösségi oldalakon vigyorgó, agyon filterezett lányoknak köszönhetően manapság sokan azt gondolják, az igazi nők 50 kilósak. Vannak, akik bármire képesek azért, hogy hasonlítsanak a tökéletesre photoshoppolt modellekre, és azt hiszik, hogy a pasiknak is csak a vékony csajok jönnek be...

A nők nagy része azt gondolja, akkor ellenállhatatlan és dögös, ha nincs rajta felesleges zsír - tisztelet a kivételnek. Nem húsos a combja, a feneke, a csípője, nincsenek striái, nincs narancsbőre, ez pedig annak köszönhető, hogy többnyire a sovány, hosszúcombú lányok mosolyognak vissza a címlapokról, a tévéből, és a pornó filmekből is.
Mindig is kíváncsi voltam, hogy látnak minket a pasik az ágyban, ezért megkérdeztem az egyik barátomat, aki nagy nőfaló hírében áll, milyen a szex egy duci nővel. A teltebb nők szexuális életével kapcsolatban rengeteg tévhit kering a köztudatban. Például az, hogy sokkal több szexre vágynak, odaadóbbak az ágyban, és imádják szájjal kényeztetni a partnerüket. De vajon mi az igazság ezzel kapcsolatban?
„Többnyire vékony csajokkal bújtam ágyba, hozzájuk vonzódom. Hosszú, formás lábak, kerek fenék, kisebb cickók. A barátnőim nagy része is ilyen alkatú volt, aztán egy buliban kavartam egy duci lánnyal: életem legjobb egyéjszakás kalandját köszönhetem neki..."
-kezdte Peti.

„Tök őszinte leszek, életem egyik legjobb szexe egy duci nővel, Brendával volt.Mindketten kicsit részegek voltunk, működött a kémia, így EFOTT-on egy buli után hamar egymásnak estünk... Óriási, kerek mellei voltak, nagy feneke, és rohadt vonzó volt. Nem voltunk szomjasak, így kábé szó szerint letepert, eszméletlenül csókolt, és olyan tűz volt a szemében, amit előtte senkiében nem láttam.

Forrás: Shutterstock

 

Odaadó volt, bevállalós volt, vad volt, nem volt szégyenlős, és úgy kényeztetett a szájával, mintha vákuum lett volna benne..."-mesélte lelkesen.

A beszélgetésünk során Peti megerősített abban, amit eddig is gondoltam. A fent látható beszámoló nem feltétlenül arról szól, hogy Brenda azért volt jó az ágyban, mert duci. Ez a lány attól volt ellenállhatatlan és szexi, mert magabiztos volt, tudta, mi kell a pasiknak, és remekül használta adottságait. De miért emlegeti Peti a mai napig őt, mikor legalább harminc nővel ágyba bújt?

„Nem vagyok álszent, rengeteg egyéjszakás kalandom volt. Szexeltem karcsú, magas nőkkel, fiatallal, idősebbel, de a duci nőket sok ideig kerültem, valahogy nem tudtam elképzelni magam velük. Attól tartottam, hogy egy molett nő nem tud úgy teljesíteni az ágyban, hogy izzadni fog, hogy a zsírpárnácskák látványtól lelankadok, de Brenda más volt, ő annyira izgatta a fantáziámat, hogy azonnal magamévá akartam tenni... Szerintem azért, mert ő is tudta magáról, mennyire dögös"- magyarázta Peti.

„Brenda izgatóbb, odaadóbb és jobb volt az ágyban, mint az átlag, a kerek idomai látványa pedig engem is feltüzelt. Ez a csaj nagyon tudta, mit kell csinálnia ahhoz, hogy megőrüljek, és tisztában volt azzal, mennyire kívánatos. Duciság ide vagy oda, Nekem Ő volt életem k*rása"


Peti beszámolójából levonva a következtetéseket a legfontosabb talán az, hogy a szex milyenségét nem az határozza meg, hogy valaki vékony, vagy kövér, hanem az, hogy elfogadja magát. Egy magabiztos, egészséges önbizalommal rendelkező duci hölgy sokkal izgatóbb, mint egy gátlásokkal teli, szégyenlős, vékony lány. A jó szex tehát sokkal inkább lelki, mint fizikai alkat kérdése, a kémia pedig... Hát, ha az van, akkor nincs mit tenni...

Ezek is érdekelhetnek