Egy robot jobb lehet az ágyban, mint egy igazi nő?

Ahogy sétálok az utcán, csak az jár a fejemben, hogy a velem szembejövő lányokon mind található valami mű. Fésűszerű műszempillájukat rebegtető, tetovált karú, piercinges, csupasz testű lányok, akik már nem tudják, hogyan vonják magukra a férfiak figyelmét.

A szépségért ugyan tenni kell, de ezt vajon értékeli a másik nem? Amikor már ennyi mesterséges dolog van egy nőn, akkor mennyi választ el attól, hogy lecseréljék egy mindig mindenhol tökéletes szexrobotra?

Ha bemegyek egy boltba, rögtön szembetűnik, hogy milyen gyors lett minden, és mennyivel kevesebb emberi erőre van szükség. Ott vannak az önkiszolgáló kasszák, vagy az árleolvasó gépek. Gépek, robotok mindenhol. Évek múlva egyre több ember lesz, aki nem talál majd munkát, mert azt a feladatot, amit ők csak nyolc órában képesek végezni, egy robot könnyedén csinálja akár 24 órában - panaszkodás és szünet nélkül. Ráadásul sokkal hatékonyabban. Így leszünk pár évtized múlva pótolhatóak.

Mivel az emberek az elektromos kütyükön élik az életüket, gyakorlatilag a párkapcsolatuk is ott zajlik. A technika egyre nagyobb részét tölti ki a mindennapjainknak. Sokan többet kommunikálnak online, mint személyesen. Miért kellene távkapcsolatban élni, ahol csak üzenetben szextingelhetünk, vagy csak kamerán keresztül láthatjuk a párunkat?

Tulajdonképpen szinte így is azt mondhatjuk, hogy leginkább egy géppel vagyunk kapcsolatban. Talán ezt továbbgondolva fejlesztették ki a tökéletes "nőt", akinek nem nő meg a szőre, akinek mindig fényes a haja, nem kenődik el a sminkje, sőt, még számon sem kér, ha netán elhúzódott volna egy tárgyalás.

Forrás: Shutterstock

Most megkérdezhetnék a lányok, hogy miért jó, ha egy férfi egy "gumibabával" szeretkezik. A fejlesztők erre is gondoltak: a szexrobot tudása nem merül ki ennyiben, nemcsak kényeztetnek, hanem nevetni és beszélgetni is tudnak. A robotok már Európában is megjelentek. Néhány nagyvárosban nyitottak olyan bordélyházat, ahol a kíváncsi férfiak kipróbálhatják a kényeztető robotkezeket és testeket. (Budapesten szintén található egy ilyen hely.)

Bizarrul hangzik, de a robotok mellett több pozitívumot is fel lehet sorolni. A legújabb kínai gyártmányú babáknak már saját személyiségük van. Nekünk, nőknek is, na és?! Igen ám, de az övékét változtatni is lehet! Nem is kell tovább folytatnom, hiszen már most elbuktunk.

Míg mi megöregszünk, zsémbesek leszünk, addig ők ránctalanok maradnak, nevetnek minden viccen és boldogan elmosogatnak az együttlét után. És még a testüket is kiválaszthatja az ember. Csak 42 féle mellbimbó-variáció közül választhat a vásárló. Mi, nők, hányból tudunk?

Mielőtt minden nőt elszomorítanék a hírrel, írok néhány negatívumot is, amiért MI, élő emberek, jobbak maradunk. Először is, habár a testünk kinézete nem szabadon választható, de pont ezért mindegyik teljesen egyedi, limitált darab! A természetünk lehet, hogy nem minden helyzetben kifogástalan, viszont nem vagyunk üresfejűek, nem kényszerből nevetünk, tudunk örülni és szeretni - ezeket senki nem veheti el a női nemtől!

Ezen felül rengeteg férfi szeretne apa lenni. A családalapításra pedig csak egy férfi és egy nő képes. Egy gyermek születése a legcsodálatosabb pillanat egy ember/pár életében. Ugyan volt már rá példa, hogy beleszerettek egy robotba, sőt, feleségül is vették, de fiúk, melyikőtök akarna 2.8 millió forintot költeni egy tárgyra, amikor a hús-vér nők itt vannak körülöttetek, és csak rátok várnak? Habár megérkezett a konkurencia, de mi, nők, mégis bízunk abban, hogy nem mentünk még ki a divatból.

Szabó Dóra

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek