Túlfűtött erotikus művészet, egyenesen az Instagramról (18+)

Az Instagram az a platform, amin elsősorban a képek, fotók dominálnak, ez a fajta közlésmód pedig igencsak kedvez az erotikus tartalmaknak.

Kérlek most semmiképp se a pornóképekre asszociálj! A művészetbe ágyazott erotika ugyanis távol áll a naturalista szex-ábrázolástól. A színek, a formák, a háttér, a kidolgozottság, egyszóval a részletek és az összbenyomás kettőse hat az érzékeinkre. Beindítja a fantáziát, így kedvcsinálónak sem utolsók, de mint alkotások is remekül megállják a helyüket. Sok ilyen oldalt találni az Instagramon, ezekből hoztam egy kis csokrot.

Földöntúli testek násza

Az amplexus oldal művésze olajfestményeket készít, méghozzá az eredeti színeket teljesen félretéve. Zöld és kék bőrű, szinte egymásba olvadó emberi testek nászába pillanthatunk be.Lenyőgöző, hogy egyszerre képes érzéki, mégis rideg erotikát a vászonra vinni, egyediségével nehéz lenne vitatkozni.

Forrás: instagram.com/_amplexus_

Apró érzékiség

Az orosz művésznő, Katiko nagy mestere az egészen kis vászonra festésnek, ennek is köszönhető, hogy olyan érzékiek és sejtelmesek a festményei. Nem szokása egész alakokatat ábrázolni, inkább az emberek - gyakorta nők - testének bizonyos részleteit mutatja meg, igazán erotikus módon.

Szenvedélyes intimitás

Alfio Martire olasz illusztrátor egyszerre több stílust is használ, kever. Képein különböző párokat látunk, akik bármilyen formában is fonódnak össze, a szenvedélyesség, ami a képekről sugárzik, mindig ugyanolyan erős és magával ragadó.

Szeretkező vonalak

Chenar iam_line néven található meg az Instagramon. A fotós, designer és festő művészetében jelentős szerepet játszanak a vonalak. Képei olyan hatást keltenek, mintha egy régebbi munkájára festett volna valami mást. Ám épp emiatt annyira impulzívak, sokrétűek és mozgalmasak a festményei.

Ezek is érdekelhetnek