9 jel, hogy Jóbarátok-függő vagy!

Súlyos dollármilliókért ugyan, de 2019-ben is műsoron tartják a Jóbarátokat a Netflix internetes műsorszolgáltató bejelentése szerint - azaz nincsenek vele szakításban, és joggal énekelhetik nekünk, hogy I'll be there for youuuuu...

Én csak helyeselni tudom a döntésüket, hiszen ezt a sitcomot azóta sem tudta semmilyen sorozat überelni. A bankók ezért továbbra is szállingóznak majd a hat főszereplő zsebébe (szerződni tudni kell!), de ki sajnálja tőlük annyi sírás, nevetés és szállóige után?

Íme, 9 jel, hogy álmodból felkeltve is "Unagi" vagy a Jóbarátokból:

1. Hobbifirkászként azt kívánod, bárcsak olyan bárdolatlanul szellemes lennél, mint Chandler, de reméled, hogy azért nem leszel olyan meg nem értett zseni, mint ő.

2. Egy kacér "Na, mi a helyzet?"-tel adod a kebelbarátnőd tudtára, hogy jól kinyalta magát az esti partira.

3. A fogorvosodtól finoman érdeklődsz, nem dolgozik-e véletlenül a kórházban egy sármos, Drake keresztnevű külföldi rezidens. Ha a válasz igen, máris feliratkozol agyátültetésre.

Forrás: AFPforum/ Photo12/Archives du 7e Art/Warner Bros.

4. Ha ki kellene választanod a filmtörténet legszebb bókját, párás szemekkel rávágnád: amikor Ross azt mondta Rachelnek, hogy "Mindig csak te léteztél!" (Awwww...)

5. Legfőbb vágyad: csak egyszer engedhetnéd meg magadnak Phoebe minden földi törvényre fittyet hányó földönkívüliségét, csak egyszer! Ufóknak áll a világ.

6. Szerinted is egyértelműen Rachelé A Hajszín, amit azonban még - egy egyetlen műalkotás erejéig összeálló - Hajas feat. Zsidró páros sem tudna reprodukálni. Legnagyobb bánatodra.

Forrás: AFPforum/ Photo12/Archives du 7e Art/Warner Bros.

7. Minden távol-keleti online drogéria kínálatát átkutattad már kék ajakrúzsért, de semmi.

8. Ha egy olyan rém irritáló perszóna, mint Monica, ki tudott fogni egy Chandler féle cukimukit, úgy érzed, neked is illene végre összekapnod magad.

9. Neked is van varázsbabod, és ott szaladgál a rákod valahol a világban, csak néha elfelejtesz hinni benne. :)

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Afpforum

    Ezt olvastad már?