tanács kibeszélő nős férfi szerető
Veled biztosan nem fordulhat elő, hogy olyan helyzetbe kerülj, ahol te vagy az a bizonyos másik nő! Nem vagy az a gaz csábító fajta, nem vagy szeretőtípus. Aztán valahogy mégis arra eszmélsz, hogy egy házas férfival találkozgatsz? Csak úgy megtörtént, és belecsöppentél egy titkos szerelmi viszonyba? Hogy is van ez?

Nem te vagy az első akivel ez megtörtént.Szokásos sztori, szingli csaj összegabalyodik a nős kollégájával. Ki ne hallott volna már ehhez hasonló történeteket! Nem is olyan nehéz belekeveredni egyszer egy ilyenbe. Azért mondom, hogy egyszer, mert a mese ritkán végződik happy enddel.

Szóval, hacsak nem tartozol a krónikus önsorsrontók táborába, akkor bizony legközelebb fejvesztve menekülsz, ha csak egy nős pasi rád kacsint. Hátrahagyva strandpapucsot, gumicukrot, forró lattét.

Két oka lehet annak, ha a "másik nő" szerepébe pottyantál:

  1. Nem vagy szerelmes, csak imponál egy nős férfi közeledése, a tiltott gyümölcskísértése. Ilyenkor gondolkozz el, édes lányom, ez most komolyan kell neked? Megéri az a lopott, pár órányi izgalom azt, hogy utána ne tudj tükörbe nézni, és vállalni annak az esélyét, hogy lebuktok, és hatalmas balhé lesz belőle? Amiben - részben jogosan -, te leszel a rosszfiú. Pontosabban a rossz lány. Ugye, hogy nem. Na, menj szépen, és írd meg azt a szakító sms-t!
  2. Beleestél. Pont. Hát ez bizony baj. Nehéz és zűrös helyzet. Minden résztvevőnek. Ebből nem igazán szoktak kikerülni nyertesek. Persze a külső szemlélők könnyen és kárörvendve ítélkeznek: Az a kis szemét! Elcsábította ezt a családos embert! Jaj, kérlek, senkit nem kényszerítenek fegyverrel a másik ágyába. Véleményem szerint az a házasság egyáltalán nincs rendben, ahol egy harmadik fél komolyan labdába rúghat. Szóval ott állsz te, fülig szerelmesen egy nős krapekba, és mire észbe kapsz, már késő. A téged megbutító,és emiatt a valóságtól védelmező lila köd is felszáll, és magadra maradsz a kusza érzéseiddel, és a lelkiismeret-furdalásoddal.

Mert a "Hű, de izgalmas bujkálni, titkolózni!" hamar elveszti varázsát, amikor a hétvégéket, ünnepeket és még a szülinapodat is nélküle kell töltened. Mert ő a családjával van, aminek te nem lehetsz része. Veszettül őrjítő tud lenni, hogy miközben este egyedül kortyolgatod otthon a vörösborodat, csak arra tudsz gondolni, vajon mit csinálhat épp?

Forrás: Getty Images/Martin Dimitrov/Martin-Dm

A viszony ekkor már iszony. Mégis, hogy keveredtem én ebbe? Ennek véget kell vetni, de hogyan? Ha itt tartasz, akkor gondold végig, van-e jövőjea kapcsolatotoknak? Könnyű áltatni magad, és bízni a szeretett emberben, de légy őszinte magadhoz!

Az nem ad okot optimizmusra, ha már hónapok - ne adj isten, évek óta hülyít azzal, hogy elhagyja a feleségét, és együtt lesztek. Aki ennyi idő alatt nem tesz lépéseket, az valószínűleg később sem fog.

Ha nincs közös utatok, hozd meg ezt a kemény döntést, és küldd el! Tudom, hogy nem vigasztal, de ezzel talán adsz egy lökést a másik két embernek, hogy rendbe hozzák házasságukat. Persze az is lehet, hogy nem így lesz, de ez már nem a te gondod.

Ha meg tudtad lépni, és véget vetettél a viszonynak, akkor légy borzasztóan büszke magadra, mert nagyon bátor vagy!
Sovány vigasz ez a gödör mélyén ücsörgőés pislogó önmagadnak, de innen már felfelé vezet az út. Terápiaként pedig ne feledd a jól bevált receptet: Kutyaharapást szőrivel - persze szigorúan csak szinglikkel!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.