5 jel, hogy a kiszemelted csak szexet akar

Előfordulhat, hogy míg te azt gondolod, megtaláltad az igazit és már rögtön az első pillanatban rabul ejt a másik, addig a kiszemelted nem akar komoly elköteleződést, csupán testi kapcsolatra vágyik. Most eláruljuk, mi az az öt jel, amiből könnyen leszűrheted, hogy a pasi csak szexet akar.

Többnyire nálad vagy a saját lakásában szeretne veled találkozni

Ha a pasinak komolyak a szándékai, akkor szívesen mutatkozik veled, büszke rád. Ha minden randi a négy fal közé szerveződik, az bizony gyanús lehet. Ez arra is utalhat, hogy nem akarja, hogy bárki meglásson benneteket, illetve arra is, hogy nem akar közös programokat, élményeket. Ő bőven beéri a hálószobában eltöltött idővel. Ha te ennél többre vágysz, akkor add ki minél hamarabb a szűrét és keress valakit, aki hosszú távon, komoly kapcsolatot tervez veled.

A randikat mindig az esti órákra időzíti

Az ismerkedési fázisban a párok rengeteg programot szerveznek közösen. Együtt ebédelnek, délelőtt elmennek állatkertbe, reggel elmennek közösen futni vagy akár egy teljes napot a wellnessben töltenek. Ha a pasi, akivel ismerkedsz, mindig az esti órákra időzíti a találkozót, nem igazán szeretne bevonni az életébe, a mindennapjaiba. Ha mindig csak azután hív és keres, miután véget ért a napja és szeretne kicsit kikapcsolódni és lazítani, akkor valószínű, hogy csak alkalmi kapcsolatra vágyik.

Nem akarja bemutatni a barátait, a szüleit

Aki komoly kapcsolatra vágyik, az néhány randi után már szeretné a szeretteinek, barátainak is bemutatni a választottját, hiszen kíváncsi arra, mit gondolnak, mi a benyomásuk a lányról. Ha esetleg összefuttok véletlenül a barátaival és nem akar nekik bemutatni, az jelentheti azt, hogy nem gondol rád potenciális partnerként, csupán élvezi a társaságodat. Az is intő jel lehet, ha te szeretnéd bemutatni a barátaidnak vagy meghívni egy családi ebédre és visszautasítja azt. Persze, mindig előfordulhat, hogy közbejön valami, de ha már a sokadik alkalommal talál kifogást, akkor sejthető, hogy nem tervez veled hosszú távon.

Forrás: Shutterstock

Nem akar kommunikálni

Már egy ideje találkoztok, sok időt töltötök együtt, de soha nem beszéltek a jövőről? Nem beszéltek arról, ki és mit akar a másiktól, mik a tervei, vannak-e közös céljaitok? Ha esetleg te felhozod a témát, szeretnél arról beszélni, hányadán is álltok egymással, és ő rögtön hárít és másról kezd el beszélni, akkor ideje azon elgondolkodni, hogy te mit akarsz pontosan tőle? Mert, hogy ő nem akar tőled semmi komolyat, az szinte biztos.

A találkozóknak mindig szex a vége

Persze tudom, ez nem feltétlenül baj, de ha minden egyes alkalommal erről szól a találkozó, nincsenek programok, olyan randik, ahol van lehetőségetek jobban megismerni egymást és a másik félnek nincs is erre egyáltalán igénye, akkor nem nehéz kitalálni, hogy az egyetlen, ami összetart benneteket, az a testiség - semmi más. Az nagyon jó dolog, ha működik köztetek a kémia, de ha állandóan csak a hálószobában vagytok, akkor elég egyoldalú kapcsolat a tiétek. Ha te ennél többre vágysz, akkor lépj tovább.

Nyitókép: Shutterstock