szex kibeszélő randi magazin Jelek ismerkedés
Előfordulhat, hogy míg te azt gondolod, megtaláltad az igazit és már rögtön az első pillanatban rabul ejt a másik, addig a kiszemelted nem akar komoly elköteleződést, csupán testi kapcsolatra vágyik. Most eláruljuk, mi az az öt jel, amiből könnyen leszűrheted, hogy a pasi csak szexet akar.

Többnyire nálad vagy a saját lakásában szeretne veled találkozni

Ha a pasinak komolyak a szándékai, akkor szívesen mutatkozik veled, büszke rád. Ha minden randi a négy fal közé szerveződik, az bizony gyanús lehet. Ez arra is utalhat, hogy nem akarja, hogy bárki meglásson benneteket, illetve arra is, hogy nem akar közös programokat, élményeket. Ő bőven beéri a hálószobában eltöltött idővel. Ha te ennél többre vágysz, akkor add ki minél hamarabb a szűrét és keress valakit, aki hosszú távon, komoly kapcsolatot tervez veled.

A randikat mindig az esti órákra időzíti

Az ismerkedési fázisban a párok rengeteg programot szerveznek közösen. Együtt ebédelnek, délelőtt elmennek állatkertbe, reggel elmennek közösen futni vagy akár egy teljes napot a wellnessben töltenek. Ha a pasi, akivel ismerkedsz, mindig az esti órákra időzíti a találkozót, nem igazán szeretne bevonni az életébe, a mindennapjaiba. Ha mindig csak azután hív és keres, miután véget ért a napja és szeretne kicsit kikapcsolódni és lazítani, akkor valószínű, hogy csak alkalmi kapcsolatra vágyik.

Nem akarja bemutatni a barátait, a szüleit

Aki komoly kapcsolatra vágyik, az néhány randi után már szeretné a szeretteinek, barátainak is bemutatni a választottját, hiszen kíváncsi arra, mit gondolnak, mi a benyomásuk a lányról. Ha esetleg összefuttok véletlenül a barátaival és nem akar nekik bemutatni, az jelentheti azt, hogy nem gondol rád potenciális partnerként, csupán élvezi a társaságodat. Az is intő jel lehet, ha te szeretnéd bemutatni a barátaidnak vagy meghívni egy családi ebédre és visszautasítja azt. Persze, mindig előfordulhat, hogy közbejön valami, de ha már a sokadik alkalommal talál kifogást, akkor sejthető, hogy nem tervez veled hosszú távon.

Forrás: Shutterstock

Nem akar kommunikálni

Már egy ideje találkoztok, sok időt töltötök együtt, de soha nem beszéltek a jövőről? Nem beszéltek arról, ki és mit akar a másiktól, mik a tervei, vannak-e közös céljaitok? Ha esetleg te felhozod a témát, szeretnél arról beszélni, hányadán is álltok egymással, és ő rögtön hárít és másról kezd el beszélni, akkor ideje azon elgondolkodni, hogy te mit akarsz pontosan tőle? Mert, hogy ő nem akar tőled semmi komolyat, az szinte biztos.

A találkozóknak mindig szex a vége

Persze tudom, ez nem feltétlenül baj, de ha minden egyes alkalommal erről szól a találkozó, nincsenek programok, olyan randik, ahol van lehetőségetek jobban megismerni egymást és a másik félnek nincs is erre egyáltalán igénye, akkor nem nehéz kitalálni, hogy az egyetlen, ami összetart benneteket, az a testiség - semmi más. Az nagyon jó dolog, ha működik köztetek a kémia, de ha állandóan csak a hálószobában vagytok, akkor elég egyoldalú kapcsolat a tiétek. Ha te ennél többre vágysz, akkor lépj tovább.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.