magazin kibeszélő randi vacsora férfivélemény
Ha már sikerült elhívni randira a kiszemelt hölgyet, ráadásul igent is mondott, még mindig nem dőlhetünk hátra, mivel most jön a neheze!

Az első randi rendkívül fontos: ezen áll vagy bukik, hogy lesz-e következő. Így aztán biztos ami biztos, érdemes felkészülni, ha tényleg komolyak a szándékaink, és nem csak egyéjszakás kalandot keresünk.

Tuti tipp, amit már mindenki ismer:

első randin NE moziba menjünk, mert pont az ismerkedés a lényeg, nem pedig az, hogy csendben végigüljünk egy filmet.

Az alábbiakban pedig következzen egy saját fejlesztés, ami bizonyítottan működik: találjunk ki több programpontot is, például séta, vacsora, biliárd/bowling, közös sütés, stb. Ezeket írjuk fel egy-egy cetlire, és a cetliket tegyük kisméretű borítékokba, majd zárjuk le őket.

A randi elején vegyük elő a borítékokat, és mondjuk meg a hölgynek, hogy húzhat közülük, így a szerencsére van bízva, melyik program lesz. Ugyanakkor érdekelni fogja, vajon mi lehet a többi borítékban. Ha időben úgy végeztek, akár húzhat egy újabbat is, de ha nem, az se gond, mivel megmondhatjuk neki, hogy a második randin folytathatja a borítékok kihúzását. Egyszerű és nagyszerű, nem igaz?

Sőt, ha tényleg belevetjük magunkat a tervezésbe, különböző kategóriájú borítékokat is készíthetünk: mondjuk háromban három különböző helyszín, először ezek közül választhat. Aztán előkerül újabb három boríték, amikben pedig a programlehetőségek vannak

Az első randi rendkívül fontos: ezen áll vagy bukik, hogy lesz-e következő Forrás: Shutterstock

A variációk száma csak ránk és a képzelőerőnkre van bízva, attól viszont mindenkit óva intek, hogy ugyanazt a programot írja az összes borítékba, mert így oda a varázs, és ha gyorskezű partnerünk megkaparintana még egy borítékot, rögtön kiderülne a turpisság. Szerintem tényleg érdemes a véletlenre bízni, vesztenivalónk nincs!

Tán mondanom sem kell, de biztos ami biztos: a randi előtt szedjük rendbe magunkat, mosakodjunk meg, mossunk fogat, és húzzunk tiszta ruhát: ne feltétlenül elegánsat, inkább olyat, amiben jól érezzük magunkat

(ez persze nem az asszonyverő trikót és a mackóalsót jelenti). Ha testileg és lelkileg is felkészültünk, irány a randi, mehetnek a borítékok, aztán az őrületes programok.

Gyakori hiba azonban, hogy a férfi túlságosan meg akar felelni a nőnek, de hallottam már olyan esetről is, hogy pont ennek az ellenkezője, nemtörődöm és hanyag, már-már bunkó volt valaki. Mindkét hozzáállástól óva intenék mindenkit: sem inasba nem kell lemenni, sem nagyúrként viselkedni.

Találjuk meg a közös hangot, érezzük jól magunkat, és ne akarjunk túlságosan, mert annak sosincs jó vége...

Mindent mi fizessünk, ne fizessünk, mi legyen? – merül fel a kérdés. Jómagam az első randin alapból úgy állok hozzá, hogy mindent fizetek, persze kellemes meglepetés, ha a hölgy felajánlja, hogy a következő valamit ő állja, de ez egyáltalán nem elvárás. Meg aztán rengeteg olyan program is lehet, ahol nem kell fizetni, szóval erre sem érdemes ráfeszülni. (De azért pénz/bankkártya ebben az esetben is legyen nálunk, ha beütne a krach, és pl. taxizni kell, vagy hasonló.)

És talán a legfontosabb: legyünk udvariasak! Ha mindezeket betartjuk, és megvan a kémia, nagy baj már nem lehet. Sok sikert!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.