7+1 dolog, ami a férfiak szerint elengedhetetlen a boldog párkapcsolathoz

Mi kell a nőnek? Mitől lesz boldog a kapcsolatban? Ezeket a kérdéseket már sokan feltették és legalább ennyien meg is válaszolták. De, vajon mire vágynak az erősebbik nem képviselői úgy igazán?

A nő kész rejtély! – szokták mondani, ám a férfiak sem sokkal egyszerűbbek, ha arról van szó, mi is teszi őket igazán elégedetté. Azt sejtjük, hogy a siker és a pénz valószínűleg ott szerepel szinte mindegyikük listáján, ám, mi kellhet még ahhoz, hogy azt mondják, igazán boldogok - a párjuk mellett? Annak érdekében, hogy a dolog végére járjunk öt férfinek tettük fel a kérdést, a válaszokat pedig megpróbáltuk összefésülni és levonni a konzekvenciát.

1. Sok szex

A megkérdezettek első reakciója mi más is lehetett volna, mint az, hogy a boldogság elengedhetetlen forrása a sok-sok szex. Ezt amolyan kaján mosollyal a szájukon vágták rá a kérdésre és bevalljuk, ezzel nem is nagyon tudunk vitatkozni... legfeljebb kicsit pontosítani a dolgon egy kérdéssel: Bármilyen szex?

2. Jó szex

És ekkor észbe kaptak ők is, és rávágták, hogy nem bármilyen szex, hanem JÓ szex. Na igen, az már egy másik kérdés, hogy milyen a jó szex, de ebbe inkább nem mentünk bele, mert a jó szex fogalmánál nincs is szubjektívebb. Azt azért megjegyeznénk, hogy egyvalaki a „Bármilyen szex?" kérdésre simán rávágta, hogy „A férfiaknak mindig jó!". Azért ezt sem árt észben tartanunk.

Forrás: Shutterstock

3. Hosszú póráz

Miután az első és legfontosabb, azaz a szex témáját – mint elengedhetetlen boldogságforrást – leszögeztük, jöhettek az egyéb igények. Ezek közül kiemelkedően sok szavazatot kapott az általunk csak „hosszú póráz"-nak rövidített kívánalom, ami voltaképpen magában foglal minden olyasmit, ami a személyes szabadságuk védelmére vonatkozik. Például, hogy nyugodtan eljárhatnak sörözni vagy focizni a haverokkal, játszhatnak lövöldözős, gyilkolászós játékot a számítógépükön, netán leugorhatnak a konditerembe. Ja, és hogy nem kell nap mint nap beszámolniuk minden percükről.

4. Véleményszabadság

Alapjog! A kapcsolatban is! - kiáltott fel egyikük, a többiek pedig bőszen bólogattak, majd kifejtették, hogy kevés lélek- és kapcsolatrombolóbb dolog van annál, mint amikor a nő mindig mindent jobban tud (akkor is, ha nem) és mindig mindent úgy kell csinálni, ahogyan azt ő mondja (akkor is, ha az őrültség). Szerintük ennél már csak egy rosszabb lehet, ha azt is megpróbálja meghatározni a párjuk, hogy mit gondoljanak.

5. Tolerancia

Ha rühelli a haverjaimat, akkor szóba sem jöhet! - hallottuk a következő pontot, majd megegyeztünk abban, hogy azért az előfordulhat, hogy nem lesz puszipajtása mindenkinek – egyébként ez lenne az ideális! –, de akkor se utálja a barátokat látványosan vagy fúrja őket rendületlenül. Majd hozzátették: Mindez igaz hosszabb és komolyabb kapcsolatokban a családra is.

Forrás: Shutterstock

6. Közös humor

A jó humor sok mindenen átsegít egy kapcsolatot, ezt tudjuk, ám az kissé újszerűen hatott, hogy ez is kardinális kérdés a férfiak számára. Ha nincs humora egy nőnek, az maga a halál! - vélték, majd itt is jött egy kis pontosítás: Legyen egyforma humorunk. És, ha a pasinak nincs humora? - kérdeztük mi... de persze ilyen nem létezik.

7. Kiszámíthatóság

Az is kiderült, hogy a férfiak meglehetősen rosszul viselik a kiszámíthatatlanságot, és itt leginkább arra gondoltak, hogy a nő egyik nap egy tüneményes királylány, másnap azonban egy tűzet okádó sárkány. Az alapigazság itt úgy hangzott, hogy „Jobb a konstans kicsit szar, mint a kiszámíthatatlan".

8. Egyenes beszéd

Továbbra is igaz az állítás - amit egyébként már sokan sejtünk -, hogy a férfi nem gondolatolvasó és kifejezetten stresszként éli meg, ha olyan dolgokat várnak el tőle, amivel kapcsolatban a nő nem tett legalább ráutaló magatartást. Tudja és mondja meg, mit akar és kész! - ez volt az egybehangzó vélemény.

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek