magazin kibeszélő férfi párkapcsolat elvárás
Vajon mi alapján választanak párt a férfiak? Csinos, kedves, jó humorú nőt szeretnének, akit szívesen bemutatnak a barátaiknak, netán a családjuknak? Olyan embert, aki nem csak valamilyennek mutatja magát, hanem ízig-vérig önazonos? Ugyan már, ez tévedés! Nem véletlen, hogy az ilyen nők egyedül rohadnak meg. Most leleplezzük az igazságot a férfiak elvárásait illetően.

1. Pletykálj ki mindenkit

A pasik nagyon szeretik azokat a nőket, akik képtelenek titkot tartani, sőt, mi több! Kifejezetten vonzónak találják, ha valakinek igazán lepcses szája van, olyan igazi, harapnivaló, húsos kis pletykagép. Egy férfi ismerősöm elárulta, hogy rettentően szexinek találja azokat a nőket, akik féligazságokat harsognak a vakvilágba másokról. Saját bevallása szerint azért kattan erre ennyire, mert tudja: amikor nincs jelen, a pletykás nő ugyanúgy ki fogja beszélni őt is.

2. Legyél higiénikus, de csak azokon a helyeken, ahol látszik

Egyesek azzal riogatják a nőket, hogy a férfiak azokon a testtájakon is elvárják a higiénikus megjelenést, ami nincs is szem előtt. Például, hogy a lábujjaikon télen is szép és ápolt legyen a köröm, annak ellenére, hogy a hideg hónapokban éjjel-nappal viselhetünk zoknit, vagyis nem is látszik a kosz. Nos, szeretnék mindenkit megnyugtatni: a férfiak egyáltalán nem szeretik a túl igényes nőket. Bőven elég, ha csak akkor borotválkozol, amikor ujjatlan pólós szezon van, és hajat mosni is csak akkor kell, amikor már összecopfozva is látszik rajta a zsír.

A legjobb, ha az igénytelenséget összekevered a már említett pletykálással: nyugodtan fikázz másokat, hogy mennyire igénytelenek, úgy, hogy közben te sem vagy jobb náluk, csak rajtad épp nem látszik.

3. Soha ne mutasd gondoskodás jeleit

Beteg a pasid? Mutasd meg neki, milyen egy igazi nő! Még véletlenül se kérdezd meg tőle, hogy van, ehelyett inkább traktáld mindenféle fárasztó problémával, melyeket simán ráérne a gyógyulás után megvitatni. Ha esetleg ennek ellenére is van pofája segítséget kérni, akkor finoman jelezd neki, hogy te még édesanyádnak se főztél soha húslevest, és ne gondolja azt, hogy majd egy kis takonykór miatt fakanalat ragadsz.

Forrás: Shutterstock

Arról viszont gondoskodj, hogy születésnapjára és névnapjára csak olyan ajándékokat kapjon, melyeknek te örülnél. Például, ha évek óta vágyálma, hogy megtanuljon síelni, akkor mindenképpen szörf tanfolyamra fizesd be, és nyugodtan magyarázd meg azzal, hogy szerinted a szörfös pasik szexibbek.

4. Legyél elképesztően rugalmatlan

A férfiak egyik kedvence, ha egy nőben semmiféle rugalmasság sincs. Persze nem fizikailag, hiszen ilyen értelemben inkább a rugalmasságot kedvelik, ám gondolkodásban egyértelműen a merev nőkhöz húznak. Ha kapsz egy üzenetet, miszerint a párod aznap nem 6-ra megy érted, hanem csak 8-ra, akkor csinálj óriási balhét, és kérd ki magadnak, hogy veled így senki sem viselkedhet. Sőt, adj neki ultimátumot: ha ő nem szán rád időt, majd valaki más biztosan fog.

5. Legyél mindenkire féltékeny, még a kutyájára is

Saját tapasztalatból tudom, hogy azok a nők mindig ráfáznak, akik igyekeznek jó kapcsolatot ápolni a pasijuk barátaival. A férfiak ugyanis azt szeretik, ha balhé van, és minden egyes baráti program előtt vérremenő vitát kell folytatni arról, hogy ez hanyadik olyan program a hónapban, amit nem kettesben töltenek. Persze az nem opció, hogy a srác nélküle tölt időt, és addig a csaj is csinál egy számára kellemes programot a saját barátaival, és az sem történhet meg, hogy a lány egyszerűen csak elkíséri a párját a baráti programra. Utóbbi mondjuk a 4-es pont (rugalmatlanság) és az 1-es pont (pletykálás) miatt már meg sem fordul a pasi fejében.

Neked melyik a kedvenced a fenti pontok közül?

Férfiválasz: Íme, itt vannak a "túl magas" férfi elvárások!http://she.life.hu/herself/20180528-tul-magas-ferfi-elvarasok-gyorfi-andras.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.