szerelem kibeszélő magazin társkeresés párkeresés rapid randi
Detti az a fajta nő, aki nem volt fent soha egyetlen társkeresőn sem. Bulizni se járt. Sem a munkahelyén, sem anno az iskolában nem közeledett senki felé, mert azt az elvet vallotta, hogy házinyúlra nem lövünk.

A társkeresőket hamisnak titulálta, hisz nem lehetett biztos abban, hogy a képeken lévő emberekkel beszélget-e, s ha randira kerül sor, akkor nem válik-e áldozattá ilyen vagy olyan formában. Bizalmatlansága nagyban megnehezítette a társkeresést, ugyanakkor mindennél jobban vágyott egy boldog párkapcsolatra. Az egyik barátnője egyszer megemlítette, hogy kipróbálhatná a rapid randit. Ő már volt egyszer és sokkal jobban tetszett neki bármelyik társkereső applikációnál vagy bulis ismerkedésnél. Detti elgondolkozott. Mindig is szerette a romantikus, szerelmi történeteket. Ezekben mindig egy „véletlen" összeütközés a vasútállomáson, vagy egy lopott pillantás a boltban hozta meg a szenvedélyes szerelmet.

A rapid randi izgalmasnak tűnt, hisz kötöttségek nélkül beszélgethetett 7 percig 7 különböző férfival. Detti úgy érezte, hogy ez elég idő ahhoz, hogy eldöntse, szeretne-e az adott úriemberrel folytatást. Egy fülledt, nyári szombat estén került sor az eseményre egy belvárosi helyen. A lányok jól kicsípték magukat és szinte együtt érkeztek a helyszínre, kicsit korábban a meghirdetett időpontnál. Mivel becenéven kellett regisztrálni, Detti a "Lady D" nevet választotta, egyébként is sokszor hívják így a családban, ha szívni akarták a vérét.

Detti és barátnője felkaptak a bejáratnál egy-egy koktélt, és leültek a helyükre. Az izgalom akkor hágott a tetőfokára, amikor a hét férfi jelölt megjelent az ajtóban. A hétből hat srác egyáltalán nem tetszett Dettinek, viszont Zoli azonnal felkeltette az érdeklődését. Ő azonban a legtávolabbi asztalhoz ült le, így Dettinek várnia kellett, amíg szóba elegyedhettek. Az első beszélgetés elég döcögősen indult, nem igazán jött be neki Dávid, a srác pedig totál zavarban volt és egy értelmes kérdést sem tudott feltenni. Aztán jött Sámson, akivel egyáltalán nem volt kémia, míg az Andrással töltött 7 perc egy örökkévalóságnak tűnt. Néha lopva átpillantott a barátnőjére, aki sokkal lelkesebbnek tűnt, lelkesen firkantgatott az előtte fekvő szimpátia lapra. Dettinek már elment a kedve az egésztől, amikor Zoli leült vele szembe.

Forrás: Shutterstock

Ahogy egymás szemébe néztek, rögtön érezte a kémiát. Szinte azonnal megtalálták a közös hangot, Zoli a maga hipszteres beütésével magához ragadta a kezdeményezést. A kérdés-válasz párbeszéd remekül működött, szó szót követett, pillanatok alatt elrepült az a hét perc. Detti néha szabályosan zavarba jött Zolitól. A srác bugyihúzogató mosolya, a barátságos, barna szemei, a félhosszú fekete haja teljesen levette a lábáról. A beszélgetésük végén a fiú eggyel tovább ült, a lány pedig szorgosan lájkolta őt az előtte lévő lapon. Az utolsó beszélgetésbe már nem is ölt túl sok energiát; remélte, hogy Zolival kölcsönösen szimpatikusnak jelölik egymást és lesz folytatás.

Másnap Detti izgatottan várta, hogy megkapja a rapid randi eredményét, és azok elérhetőségét, akikkel kölcsönös volt a szimpátia. Amikor meglátta Zoli nevét az egyezések között, nagyon megörült. Bejelölte Facebookon, csetelni kezdtek és azonnal megbeszéltek egy rendes randit is, ahol sokkal több, mint hét percük volt egymásra. Detti akkor már érezte, hogy élete legjobb döntése volt részt venni ezen a rapid randi esten és az ő történetük még csak most kezdődik.

Nyitókép: Shutterstock

Te próbáltad már a rapid randit?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.