Férfivélemény: A tökéletes randi receptje

Ha már sikerült elhívni randira a kiszemelt hölgyet, ráadásul igent is mondott, még mindig nem dőlhetünk hátra, mivel most jön a neheze!

Az első randi rendkívül fontos: ezen áll vagy bukik, hogy lesz-e következő. Így aztán biztos ami biztos, érdemes felkészülni, ha tényleg komolyak a szándékaink, és nem csak egyéjszakás kalandot keresünk.

Tuti tipp, amit már mindenki ismer: első randin NE moziba menjünk, mert pont az ismerkedés a lényeg, nem pedig az, hogy csendben végigüljünk egy filmet.

Az alábbiakban pedig következzen egy saját fejlesztés, ami bizonyítottan működik: találjunk ki több programpontot is, például séta, vacsora, biliárd/bowling, közös sütés, stb. Ezeket írjuk fel egy-egy cetlire, és a cetliket tegyük kisméretű borítékokba, majd zárjuk le őket.

A randi elején vegyük elő a borítékokat, és mondjuk meg a hölgynek, hogy húzhat közülük, így a szerencsére van bízva, melyik program lesz. Ugyanakkor érdekelni fogja, vajon mi lehet a többi borítékban. Ha időben úgy végeztek, akár húzhat egy újabbat is, de ha nem, az se gond, mivel megmondhatjuk neki, hogy a második randin folytathatja a borítékok kihúzását. Egyszerű és nagyszerű, nem igaz?

Sőt, ha tényleg belevetjük magunkat a tervezésbe, különböző kategóriájú borítékokat is készíthetünk: mondjuk háromban három különböző helyszín, először ezek közül választhat. Aztán előkerül újabb három boríték, amikben pedig a programlehetőségek vannak.

A variációk száma csak ránk és a képzelőerőnkre van bízva, attól viszont mindenkit óva intek, hogy ugyanazt a programot írja az összes borítékba, mert így oda a varázs, és ha gyorskezű partnerünk megkaparintana még egy borítékot, rögtön kiderülne a turpisság. Szerintem tényleg érdemes a véletlenre bízni, vesztenivalónk nincs!

Forrás: Shutterstock

Tán mondanom sem kell, de biztos ami biztos: a randi előtt szedjük rendbe magunkat, mosakodjunk meg, mossunk fogat, és húzzunk tiszta ruhát: ne feltétlenül elegánsat, inkább olyat, amiben jól érezzük magunkat (ez persze nem az asszonyverő trikót és a mackóalsót jelenti). Ha testileg és lelkileg is felkészültünk, irány a randi, mehetnek a borítékok, aztán az őrületes programok.

Gyakori hiba azonban, hogy a férfi túlságosan meg akar felelni a nőnek, de hallottam már olyan esetről is, hogy pont ennek az ellenkezője, nemtörődöm és hanyag, már-már bunkó volt valaki. Mindkét hozzáállástól óva intenék mindenkit: sem inasba nem kell lemenni, sem nagyúrként viselkedni.

Találjuk meg a közös hangot, érezzük jól magunkat, és ne akarjunk túlságosan, mert annak sosincs jó vége...

Mindent mi fizessünk, ne fizessünk, mi legyen? – merül fel a kérdés. Jómagam az első randin alapból úgy állok hozzá, hogy mindent fizetek, persze kellemes meglepetés, ha a hölgy felajánlja, hogy a következő valamit ő állja, de ez egyáltalán nem elvárás. Meg aztán rengeteg olyan program is lehet, ahol nem kell fizetni, szóval erre sem érdemes ráfeszülni. (De azért pénz/bankkártya ebben az esetben is legyen nálunk, ha beütne a krach, és pl. taxizni kell, vagy hasonló.)

Férfivélemény: Most megfizetsz! - A piszkos anyagiakon is elcsúszhat egy kapcsolat

És talán a legfontosabb: legyünk udvariasak! Ha mindezeket betartjuk, és megvan a kémia, nagy baj már nem lehet. Sok sikert!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek