Veled terveztem a jövőmet, de te összejöttél a legjobb barátommal a lánybúcsúdon...

blog Lánybúcsú kibeszélő szerelem megcsalás magazin szakítás blogbejegyzés házasság
A legjobb barátom története annyira szívbemarkoló, hogy még én sem tudom feldolgozni, nemhogy ő.

Őszintén szólva nem értem, hogyan lehet annyira erős, hogy ekkora fájdalmat el tudjon viselni. Természetesen rengeteget szenvedett, amikor elveszítette a menyasszonyát, méltósággal és emelt fővel viselte, hogy az, aki eddig az életet jelentette számára, nincs többé.

Tisztán emlékszem arra az estére, amikor B. arról mesélt nekem, hogy megismerte azt a lányt, akit feleségül fog venni. Szinte az első pillanatban tudta, hogy az ég is egymásnak teremtette őket. Fura ilyet mondani, de ez tényleg szerelem volt első látásra.

A második évfordulón megtörtént a lánykérés, és tényleg ez volt a legboldogabb igen, amit férfi valaha is fél térdre ereszkedve hallhatott... Osztoztam az örömödben, és mint tanúd, alig vártam a nagy napot, amit pontosan a lánykérés napján, azaz a harmadik évfordulótokon szerettetek volna megtartani.

A legénybúcsúd egy héttel hamarabb volt, mint M. lánybúcsúja. A lány halálra aggódta magát, rettegett, hogy ki sem látszol majd a sztriptíz lányok közül, de te alig vártad, hogy vége legyen a fiús hétvégének, és újra a szerelmeddel lehess.

Tudtad, hogy a következő héten a lányok gyűlnek össze, hogy elbúcsúztassák M. lányságát, és, hogy felkészítsék az asszonyok életére. Ám, a hat lány mellett M. legjobb fiú barátja is ott volt a meghívottak között. Az ismeretségük kezdete óta mindenki azt hitte, hogy a fiú a saját neméhez vonzódik, ezért szinte egyértelmű volt, hogy ott a helye a csajos hétvégén.

Forrás: Shutterstock

M. izgatottan ment el a lánybúcsúra, talán akkor még nem is sejtette, hogy pár nap múlva, amikor visszajön, már minden teljesen más lesz, és az élete örökre megváltozik - és ezzel együtt természetesen a tiéd is.

Napra pontosan egy héttel az esküvőtök előtt dühös, kétségbeesett és mégis mérhetetlenül szomorú hangon hívtál fel. Egy véletlennek köszönhetően előtted maradt M. naptára, amiben a nászutatok idejére egy másik férfival tervezett programot. Azzal a férfival, akiről mindenki azt hitte, hogy a saját neméhez vonzódik, ezért ott lehetett a lánybúcsún.

Kiderült, hogy a több éves barátság és minden feltételezés ellenére nem meleg. Olyannyira heteroszexuális, hogy elmondta M.-nek, évek óta szerelmes belé, és ugyan tudja, hogy nem a legjobbkor, de mégis úgy érezte, muszáj bevallania az érzéseit. Úgy tűnik, kölcsönös volt a szenvedély, hiszen M. a saját lánybúcsúján, az esküvőtök előtt csalt meg téged a legjobb, melegnek hitt barátjával, akivel azóta is párkapcsolatban él.

Hirtelen nem tudtam, mit mondjak, ezért azonnal átmentem hozzád, és könnyek között beszélgettük át az éjszakát. Soha nem láttalak még ennyire elveszettnek és szomorúnak. Senki sem értette M. tettét, mindenki mélyen csalódott benne, de ő mit sem törődve a te érzéseiddel csak élte tovább a saját életét.

Neked évek kellettek, mire újra magadra találtál. Ma már három év távlatában újra tudsz bízni, szeretni és bizalmat adni. És szerencsére megtaláltad a boldogságot egy olyan lány mellett, aki mindennél jobban szeret téged.

Makra Lídia

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.