Férfivélemény: „Szinte naponta teszem fel a kérdést, hogy hol vannak a jó nők”

Pár hete írtam egy cikket „Hová tűntek a jó pasik?" címmel, amire rengeteg komment és férfivélemény is érkezett. Az egyik kedves olvasónk külön levélben írta meg nekünk, hogy ő meg azt a kérdést teszi fel naponta, hogy a jó nők merre bujkálnak? De ki számít jó nőnek? Íme egy hús-vér férfi gondolatai.

„A jó pasik nagyon kevesen vannak, és nagyon nehezen találhatók meg. Mint ahogy a jó nők is kevesen vannak, és nagyon nehezen találhatók meg.

Én 25 évnyi kapcsolat felbomlása után vagyok, és 2 éve keresem a jó nőt. A feleségem iránt a halálomig elkötelezett lettem volna, ha ő, jó dolgában, nem vágyott volna valami másra, mint amit én nyújtottam neki, mondván: változásra van szüksége. Hát váltott, egy 4 gyerekes, szintén elvált, 10 évvel idősebb pasira, akivel nem él együtt, de szórakozásra és csicskáztatásra kiválóan alkalmas.

Én is szinte naponta teszem fel a kérdést, hogy hol vannak a jó nők? Hol élnek, hol kell őket keresni? A normális társkeresőkön nem nagyon vannak, mert ott szinte csak olyan nőket találtam, akik alapvetően lelki sérültek, akik nem tudják, hogy mit akarnak, néha még maguktól sem, nemhogy a férfiaktól. Vérig vannak sértve a volt párjuk által, ezért úgy gondolják, hogy nekik innentől csak a legjobb férfi járhat, akinek mindenben meg kell felelnie az igényeiknek.

Számomra azok (lennének) a jó nők, akik nem bombanők, hanem természetesen szépek, általánosan jól néznek ki, akik igényesek önmaguk iránt és nem elégedetlenek állandóan a külsejükkel. Akik nem tetováltak, nincsenek 1,5-2 cm-es műkörmeik, akiknek természetes szemöldökük van, nem pedig kitépett és tetovált, akik nem elhízottak és slamposak, hanem elégedettek önmagukkal úgy, ahogy vannak. Nem akarnak se többek, se kevesebbek sem lenni annál, mint akik és amik.

Azok a jó nők, akiknek egészséges az önértékelésük, nincsenek kisebbségi komplexusaik, akik kellően magabiztosak és döntésképesek. Nem akarnak állandóan megfelelni másoknak, hanem önmaguk akarnak és tudnak lenni az élet minden területén. Akik nem akarják megváltoztatni, a saját igényükre szabni a párjukat, de akik nem is teszik magukat függővé a párjuktól, hanem egyedül is képesek jól érezni magukat a bőrükben, ha a párjuk időnként egyedül akar lenni saját magával, mert igényli az "énidő" megélését.

Forrás: Shutterstock

Azok a jó nők, akik elmernek menni egy randira, sőt többre is, és nemcsak messengeren vagy telefonon üzengetnek egymásnak a személyes találkozások helyett. Tudják és képesek értékelni azokat a gesztusokat, pl. virágokat, verseket, bókokat, amit még a régi értékrendű, klasszikus férfiak képesek nyújtani számukra.

Azok a jó nők, akik olvasottak, általánosan műveltek, érdeklődnek a világ dolgai iránt, akikkel mindenről lehet tartalmasan beszélgetni, vagyis akik intelligensek. Akik nemcsak a konyhában, főzés közben vagy a lakás takarításában lelik az örömüket, akik nemcsak a strandon vagy wellnessben képesek eltölteni a szabadidejüket, hanem szeretnek kirándulni, sétálni, kerékpározni, galériákba, igényeses zenei koncertekre járni.

Az ilyen típusú nőket keresem/keresném, de nem találom. Lehet, hogy nincsenek is, csak a képzeletemben? Kezdem elhinni, hogy igen."

Hölgyeim, ideje, hogy mi is összeszedjük magunkat és ne csak a férfiaktól várjuk el, hogy tökéletesek legyenek. Bár azt gondolom, nagyon szubjektív, kinek ki a jó nő vagy a jó pasi. Egy biztos, ha jó pasira vagy nőre vágyunk, nekünk is ki kell hozni magunkból a legjobbat és nem csak a másiktól várni a csodát. És ez mindkét nemre vonatkozik.

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek