Szex vagy semmi! Avagy gáz, ha nem fekszem le a 3. randin egy pasival?

szex kibeszélő randi magazin ismerkedés
Kata már 1,5 éve egyedül volt, a legutóbbi szakítása akkora törést okozott benne, hogy félt újra odaadni magát egy férfinak. Ugyanakkor már bármit megadott volna egy gyengéd érintésért és egy szenvedélyes éjszakáért.

Amikor megismerte Dávidot, már úgy volt vele, hogy mindegy, csak jöjjön valaki, mert már megőrül attól, hogy ezer éve nem volt férfi az életében. Bár még mindig vágyott a romantikus szerelemre és félt a csalódástól, úgy érezte, mind a testének, mind a lelkének szüksége van egy férfi közelségére. Dávid nem titkolta, hogy neki fontos a testiség, már előre megírta, hogy ő egy szenvedélyes pasi, aki általában a randi első 10 percében megcsókolja a nőt.

Kata csak mosolygott ezen. Először is nagyon tetszett neki Dávid, másrészt cseppet sem bánta volna, ha hosszú idő után végre elcsattan egy csók. Lassan már az is ritkaságszámba ment nála, ha maszk nélkül látott egy férfit, úgyhogy izgatottan készült a randira, amit végül spontán beszéltek meg. Dávid munkaidőben épp Kata lakása felé járt, úgyhogy úgy döntöttek, hogy összefutnak a XV. kerületben egy gyors találkára és ha lesz kémia, akkor később lesz majd „rendes" randi is.

Kata aznap reggel hajat mosott és gondosan kiválogatta, mit vegyen fel. Nem akart túl kihívó lenni, hisz akkor Dávid azt hinné, görcsösen akarja az egészet, laza szeretett volna lenni, de mégis szexi. Amikor megszólalt a telefon, hogy a férfi a ház előtt várja, megdobbant a szíve. „Bárcsak jól sikerülne a találkozó, bárcsak jól alakulna ez a randi" – gondolta és még egy kis parfümöt fújt a nyakára.

Amikor először meglátta Dávidot, megnyugodott. Jóképű volt, mint a képeken és a mosolya rögtön elvarázsolta a lányt. Kezet fogtak, majd elindultak sétálni a környező utcákban. Bár Kata ezer éve nem randizott, mégis sikerült úrrá lenni az izguláson és egészen felszabadult Dávid társaságában. A férfi beváltotta az ígéretét, alig telt el 10 perc, amikor egyszer csak Kata szemébe nézett és megcsókolta. Lágyan, érzékien csókolt, s bár egy idegen volt, Katának mégis megremegett a térde. Kicsit még beszélgettek, majd megbeszélték, hogy délután folytatják a randit. Dávid azért bepróbálkozott, hogy szívesen felmenne akár most is Katához, de a lány ezt még korainak érezte.

Pár óra múlva már a Margitszigeten sétáltak és beszélgettek, na és persze csókolóztak, jó sokat. Dávid nem volt szívbajos, folyamatosan Katához ért, csókolta a nyakát, a száját és többször kifejezésre jutatta, hogy ő bizony többre vágyik. A búcsúzásnál már megbeszélték, hogy a következő randi a lány lakásán lesz.

Forrás: Shutterstock

Kata fel volt dobva, de közben egy rossz érzés is bekúszott a rózsaszín ködbe. Hiába hiányzott neki nagyon a szex, hiába vágyott testileg egy férfi közelségére, ugyanakkor szerelemre is vágyott és egy olyan férfira, aki mellett biztonságban érezheti magát. Minél több idő telt el, annál inkább világosan érezte, hogy neki ez még korai, nem szeretne lefeküdni Dáviddal. Ugyanakkor rettegett a srác reakciójától is, hisz már megbeszélték a dolgot és Kata attól félt, ha ezt visszamondja, többet nem hall majd felőle.

Másnap reggel aztán úgy ébredt, hogy rosszul érezte magát és tudta, hogy már a teste is jelez neki, ne menjen bele olyanba, amit nem akar. Megírta Dávidnak, hogy bár vonzódik hozzá, nem szeretne még vele lefeküdni, neki érzelmekre és biztonságra van szüksége. Tudta, hogy ezzel elveszíti majd Dávid érdeklődését, de akkor is úgy érezte, hogy ezt kell tennie. A férfi több óráig hallgatott, majd az a válasz érkezett tőle, hogy úgy érzi, hogy Kata teszteli őt, ez viszont nála nem igazán működik. Neki fontos a szex, érezni akarja már az elején a másikat testileg-lelkileg.

A rövid románcnak gyors vége lett, Kata mégis hálás volt azért, ami történt. Bár erősek voltak a vágyai, mégis büszke volt magára, hogy nem ment bele egy számára bizonytalan és megalázó helyzetbe és most már mindennél jobban tudta, milyen férfira és kapcsolatra vágyik igazán.

Kezdőkép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.