magazin kibeszélő perverzió ismerkedés lábfetisiszta
A társkereső applikációk világában nem egyszerű eligazodni. Látsz három fényképet, elolvasol egy rövid leírást és abból próbálsz leszűrni valamit a másikról. Azt azonban kevesen írják ki az adatlapjukra, hogy szado-mazo szexuális együttléthez, vagy épp telefonszexhez keresnek társat.

Az ember lánya már csak reménykedhet egy társkereső oldalon, hogy kivételesen valami normális pasiba fut bele. Mondjuk már az is fél siker, ha egy férfi nem azzal kezdi, hogy küldj már egy szexi képet magadról, persze lehetőleg ruha nélkül. Történt egyszer, hogy rám írt egy nagyon jó pasi, már túl szép, hogy igaz legyen és már a levelezésünk elején jött az a rész, hogy küld képeket még magáról és küldjek majd én is. Itt azért már megszólalt a vészcsengő a fejemben, vajon mely testrészéről jönnek majd a fényképek. (Miért gondolják azt a férfiak, hogy a nők egy idegen férfi intim testrészére izgulnak fel? Vagy csak bennem van a hiba?) Dea legnagyobb meglepetésemre dögös ruhás képek jöttek, megkönnyebbültem, gondoltam szimplán ő is csak több képet akar látni rólam, nincs benne semmi hátsó szándék.

Nem telt el fél óra, amikor kaptam tőle egy képet, amint épp a kádban fekszik egy pohár borral a kezében és akkor elhangzott a kérdés, ami általában semmi jót nem jelent: "Kérhetek valami szokatlant?" Francba, tudtam, hogy túl szép, hogy igaz legyen. "Küldesz képet a lábfejedről?" Lufi kipukkadt, nem, nem küldök semmilyen testrészemről képet idegeneknek! Nem mintha különösebben bajom lenne a lábfetisisztákkal, de annak akkor sem örülnék, ha egy vadidegen férfi az én lábfejemre gerjedne a fürdőkádban egy pohár bor mellett.

Volt aztán olyan is, aki nem kért tőlem képet, sőt feltett vagy tíz kérdést, aminek nagyon megörültem, mert ritka, hogy egy társkereső oldalon az ember gondolataira, érzéseire kíváncsi bárki. Válaszoltam nagy lelkesen a kérdésekre, leírtam, hogy milyen férfit keresek, mire vágyok, amikor is jött másnap a válasz, hogy sajnos mi nem egymást keressük. Majd ezzel a lendülettel a srác azt is megkérdezte, hogy egy hármasozás érdekelne-e. Ez azért őszintén szólva fájt, hisz épp előtte fejtettem ki, hogy romantikus szerelemre vágyok.

Forrás: Shutterstock

Persze aztán vannak őszinte férfiak is, akik már rögtön az elején megmondják a tutit. Én amúgy bírom ezt a fajta őszinteséget, még akkor is, ha ez gyorsan összetöri az illúziókat. Nemrég történt, hogy rám írt egy srác, aki azzal nyitott, hogy ő bizony egy domináns, vad férfi. Ez persze jelenthet sok mindent, de én se most jöttem le a falvédőről, úgyhogy rákérdeztem azonnal, ez azt jelenti, hogy bukik a szado-mazo játékokra? Ő mosolyogva visszaírt, hogy igen, ilyesmiről van szó. Sóhajtottam egy nagyot és megírtam neki, hogy akkor nem egymást keressük, mert ez bizony nem az én stílusom. Mire válaszolt, hogy ő akkor is szívesen szexelne velem egy nagyot. Nincs harag, legalább őszinte volt.

Vannak aztán a magányos harcos típusok, akik sokat utaznak és magányosan fekszenek a szállodai ágyukban. Úgyhogy feleségtől, barátnőtől függetlenül hajlamosak felmenni a Tinderre, hogy alkalmi online szexpartnerre tegyenek szert. Nekik sokszor már az is elég, ha bekapcsolhatják a kamerát és te nézed, ő mit csinál. Ha érted, mire gondolok... Persze azért előtte beszélgetnek veled, úgy tesznek, mintha ez sokkal többről szólna. De igazából csak online társaságra van szükségük. Ez az ő módszerük a magány leküzdésére.

Igazából se a lábfetisisztával, de a domináns pasival nincs semmi gond, csak annyi, hogy én nem erre vágyok. Milyen jó lenne, ha mindenki feltüntetné őszintén az adatlapján, milyen extra igényei vannak. Sok csalódás elkerülhető lenne...

Kezdőkép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.