párkapcsolat férfi Oroszlán Bak
Úgy, ahogy mindenben a kivétel biztos, hogy ez esetben is erősíti a szabályt, de az én életemben sajnos eddig nem történt ilyen.

Nem vagyok, azaz igazán spirituális horoszkópot bújó nő, de egyes „jóslatokban" mégis látni vélek némi igazságot. Soha nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget annak, hogy a Bak havában születtem, de be kell vallanom, hogy a csillagjegyre vonatkozó legtöbb jellemző mégis igaz rám.

Ráadásul pár nappal ezelőtt az egyik barátnőm csodálatos kalkulációjának hála kiderült, hogy nem csak a Napom Bak, hanem a legtöbb bolygóm is. Így aztán gondolom ezek a tulajdonságok csak még nyomatékosabban igazak rám.

A csillagjóslás külön fejezetet szán annak, hogy megmutassa, hogy egyes csillagjegyek összeillenek-e egymással. Ez azért is lehetne kimondottan hasznos, hogy miután megtudtuk kiszemeltünk születési dátumát és ne adja az ég, de kiderül, hogy éppen egy nem hozzánk passzoló csillagjeggyel sodort össze az ég, akkor még időben ki lehet táncolni a kalandból. Vannak, akik ezt éppen fordítva csinálják. Megélik a poklok poklát az aktuális mindent elsöprőnek hitt szerelem mellett, majd rájönnek, hogy egyébként még az asztrológia is óva intette volna őket egymástól.

Szégyen vagy sem, de be kell vallanom, hogy ebbe a kategóriába tartozom én is. Bak nőként soha nem lett volna szabad szóba állnom egyetlen Oroszlán pasival sem.

Mégis megtörtént!

Az egyetem első éve alatt halálosan beleszerettem egy impulzív, nagyon helyes, jó humorú fiúba, aki több évig tartó boldogtalanságra és szenvedésre ítélt. Túl sokáig hagytam, hogy nárcisztikus énje fölém kerekedjen és alássa minden önbecsülésemet.

Forrás: Shutterstock

Visszagondolva már azt sem értem, hogy miért jöttünk össze. Én a kimért, csak nehezen megnyíló, bizalmatlan Bak nő hagytam, hogy levegyen a lábamról a mindig tüzes, temperamentumos, szenvedélyes Oroszlán férfi. Akit, mint utóbb a horoszkópból kiderült, éppen a távolságtartásom őrített meg. Egyszerűen csak le akart vadászni, és mindennél jobban élvezte a hónapokig tartó játszmát azon a vérmes harcmezőn, amin egyszer csak mégis maga alá gyűrt.

Behódoltam neki, és attól a pillanattól fogva már egyáltalán nem voltam érdekes számára.

Ellentétesen működtünk, hiszen amikor én odaadtam neki magam, és ezzel együtt magamnak is megengedtem, hogy beleszeressek- mert elhittem, hogy őszinték az érzései- akkor ő csak büszke volt magára, hogy úgy, ahogy eddig bármikor most is megszerezte, amit akart.

Ahogy múltak a közösen eltöltött hónapok rájöttem, hogy ő engem semmibe nézve, csak magát szereti. Olyannyira csak a maga szükségleteit tartotta szem előtt, hogy gondolkodás nélkül megcsalt. Miután kiderült, sértetten, fájó szívvel, de kiszálltam a kapcsolatból. Nem tudta elviselni, hogy én utasítom el őt.

Sírva könyörgött a bocsánatomért, de tudtam, hogy ha most elgyengülök nem ugyanazt, hanem egy sokkal rosszabb lemezt indítok el és csak a szenvedés az elnyomás vár majd rám. Ő azt akarja majd, hogy mindketten őt imádjuk, én pedig tudom, hogy képtelen leszek rá. A két, három napig tartó kedvesség után jönnek majd a bunkó beszólások, a csípős megjegyzések, a kritizálás, és a folyamatos megalázástatás, úgy ahogy azelőtt.

A különválásunk óta már évek teltek el, de azóta is messziről felismerem a forróvérű Oroszlán pasikat. Nem tagadom vonzódom hozzájuk, de tudom, hogy nem ehetek a tiltott gyümölcsből.

Jól néznek ki, erős a kisugárzásuk, szeretnek mindig a társaság középpontjában lenni, és mindent megtesznek azért, hogy hidegvérrel levadásszák a kinézett prédájukat.

Makra Lídia

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.