szerelem kibeszélő magazin Balogh Orsolya párkeresés ismerkedés
Honnan tudhatod, hogy ő az Igazi? Onnan, hogy szeret vagy megtesz mindent azért, hogy boldog legyél? Nos, szerintem nem kellenek erről "női magazinos" cikkek. A legbiztosabb jele az - ha már jelekre van szükséged -, ha biztonságban érzed magad mellette.

Mármint nem kimondottan fizikai biztonságban - bár persze az is fontos. De nem attól lesz számunkra az Igazi egy férfi , hogy ő Superman vagy Bruce Lee - az élő pajzs, aki megvéd a nap káros sugaraitól is. És még csak nem is az anyagi biztonság a legfontosabb. Az érett nő nem egy soha ki nem apadó pénztárcát keres magának. Ellenben, ezek mind-mind lehetnek plusz pontok.

Az erős testalkatú férfi, aki megóv minden veszélytől, vagy éppen az, aki szakmájában sikeres és stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Ezekre mind-mind lehet alapozni, de igazából nem ilyen biztonságra vágyik a nő.

A biztonság, amiről beszélek, érzelmi jellegű. Ugyanis rengeteg a sérült nő, akik összetört szívük darabkáit hurcolják egyik kapcsolatból a másikba. Páncélszekrénybe rejtik azt, mert attól tartanak, megint megcsalják, elárulják, kihasználják őket. Emiatt örökösen rettegnek, és nem tudják megélni a kapcsolatukat. Időre és egy óriási tégely gyógybalzsamra van szükségük a férfiaknak ahhoz, hogy a nő megnyíljon.

Tehát, amire a nők igazából vágynak, az az érzelmi biztonság. Hogy ne kelljen minden nap állandó készültségben lenni és a pofáraeséstől rettegni. Ehhez pedig arra van szükségük, hogy tudják: szeretik őket. Figyelnek rájuk. Fontosak a másiknak. Mindezt hallaniuk, látniuk és tapasztalniuk kell. Számos módja van annak, hogy a férfiak kielégítsék ezt a vágyat, de a legjobb és legbiztosabb, ha figyelemmel ajándékozzák meg a párjukat.

Ugyanis, akire figyelnek, az tudja: biztonságban van. Hiszen szeretik, ragaszkodnak hozzá, törődnek vele, az érzéseivel és az igényeivel. Az őszinte figyelemben részesülő nő pozitív visszacsatolásban, testi és lelki kényeztetésben részesül. Ez az, amire a nőknek igényük van! Szeretnék, ha ők jelentenék a Napot a párjuk életében, aki ezt ki is fejezi - szavakkal vagy tettekkel.

Forrás: Shutterstock

Így érhető el, hogy az önbizalmuk erős legyen. Ugyanis a legtöbb megtört szívű nő térde újra és újra megremeg. Ilyenkor nyúlnak a mankó után és támaszkodnak a lelki támaszukra. Ezt a szerepet pedig csak egy igazi férfi töltheti be.

Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nőnek a társától kell függnie és tőle kell remélni a boldogságot, az önbizalmat. Nem lehet a párunk az egyetlen öröm- és fényforrásunk az életünkben. Különben is, erre sokaknak nincs is szüksége, hiszen képesek egyedül is boldogulni és megállni a lábukon. Csak éppenséggel ettől még a nagybetűs Férfiról álmodnak.

Az igazi férfinak életük szilárd alappillérének kell lennie, akire építhetnek, és minden körülmény között számíthatnak. A mindennapi kihívások, a munkahelyi problémák, minden sokkal könnyebben elviselhető így. A férfi a várunk, akiben biztonságra lelhetünk. Kell a tudat: a kedvesem mellettem van. Megért, elfogad és támogat.

Fontos, hogy jó és rossz időben egyaránt számíthassanak a férfira, aki mindig kellő empátiával fordul az irányukba. Gondoskodjon róluk, ossza meg velük azt, amije van. Hogy bízhassanak a férfi szavában, aki hűséges, őszinte, kitartó és vállalja a felelősséget - akire rá merik bízni magukat. És akinek ilyen párja van, annak egy csepp félelem sincs a szívében.

Az tudja: lehet gyenge, mert nem élnek vissza a helyzetével. Egy ilyen férfi soha nem éreztetné, hogy a nő nélküle elesett, nem képes semmire. Mert nem akarja magától függővé tenni - valódi férfiként viselkedik. Ezeknek köszönhetően a nő végre meggyógyulhat. Újra egyenes háttal járhat, biztos lábakon állhat, és megerősödhet a szíve.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.