Ha szajhaként pózolsz, a pasik is úgy kezelnek!

Látom a Facebookon, hogy Anita már megint pózol. Valami kitekeredett, pornós jelenetbe hajló figurát vesz fel, majd ezt követi jó pár hasonló kép.

Nem, ő nem egy modell, de a pasija elvárja tőle, hogy mindig kívánatos legyen. Most éppen a tengerparton tekereg kígyó módjára a homokban, és a sziklák közt egy kődarab takarásából villantja elő apró bikiniben domború idomait. A "mindig szexi vagyok" királynő nem öltözik akárhogy: ha egy ruha nem követi teljesen a teste vonalát, már esélytelen, hogy felvegye. Minden szűk és feszül rajta, hiszen muszáj megfelelni a férfiak szexuális fantáziájának.

A fentiek alapján azt gondolhatnánk, hogy Anita egy magamutogató, beképzelt nő. Pedig nem. Aki ismeri, tudja, hogy önbizalomhiányos, szeretetre éhes kiscica. Aki azzal próbál megfelelni a férfiaknak - igen, nem egynek, hanem mindegyiknek! -, hogy állandóan szexi próbál lenni.

Állandó visszaigazolásra van szüksége, amit a vékony alakjával és extrém szűk ruhatárával ér el, hiszen így folytonos figyelmet élvez. Ettől úgy érzi, szerethető. Muszáj nap mint nap átélnie, hogy minden tekintet rá irányul, máskülönben álmatlan éjszakái vannak. Korábbi rossz élményeinek köszönhetően az a téves beidegződése alakult ki, hogy csak akkor értékes nő, ha mindig szexi.

Forrás: Shutterstock

Ezért aztán az ágyban is hajlandó bármilyen perverz fantáziának megfelelni. Úgy, hogy valójàban még csak nem is élvezi. Sőt, egyenesen viszolyog néhánytól. Van, hogy csak gyorsan, kötelességszerűen tudja le az együttléteket, hogy minél hamarabb túl legyen rajtuk és mehessen a dolgára. De annyira fél az esetleges következményektől, hogy képtelen nemet mondani. Ez pedig elgondolkodtatott...

Vajon milyen traumák érhetnek valakit, aki ennyire nem becsüli magát? Ki hitette el vele, hogy csak akkor értékes, ha mindig dögös? Az olyan férfiak, akik csupán az ösztöneik kielégítésére használták? Vagy saját maga, az önbizalomhiány miatt? Na de hol az önbecsülése? Muszáj eldobni ahhoz, hogy ideig-óráig szeretettnek érezze magát? Elég, ha valaki csak a testét kívánja, de a lelkét nem?

Egyszer büszkén mesélte, hogy egy tizenéves fiú akarta ágyba vinni, pedig ő kétszer idősebb. Szerintem ez inkább sértő, mint hízelgő ajánlat. Egy egészséges önértékeléssel bíró nő számára kifejezetten lealacsonyító, ha csak "arra" kell valakinek.Anita azonban ezt nem így élte meg. Pedig nem könnyűvérű, csak rossz módon keresi a visszaigazolást arra, hogy szerethető.

Így aztán amikor a pózolós képeket megláttam, tudtam, hogy már megint nem a megfelelő pasi mellé sodorta a szél. De ha így viselkedik, vajon lesz egyáltalán olyan férfi, aki a belső értékeiért szereti majd? Mert így főleg azoknak a figyelmét kelti fel, akik csak a formás idomokat tartják értéknek egy nőben. Márpedig ő ennél sokkal többre vágyik - még akkor is, ha a külsőségek alapján ezt senki nem gondolná.

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek