Te mernél brutális őszinteséggel posztolni a facebookon?

Belegondoltál már, hogy valójában más is ugyanolyan szerencsétlen, mint te? Vajon milyen lenne, ha a tengerparti fotók helyett arról posztolnánk, hogy megint ordibált velünk a főnök, úgyhogy fél órára elvonultunk sírni a mosdóba? Én imádnám...

6:45 Oroszi Kata - szörnyen érzi magát, itt: Kőbánya-Kispest, lepukkant albérlet

Ma éjjel csak háromszor ébredtem fel. Egyszer a szokásos WC-körre, egyszer a diákhiteles rémálmaim miatt, legvégül pedig a pasim hangos fesztiválokat megszégyenítő horkolására. A kotyogóst várja ki a halál, jó lesz a "háromazegyben" kávé is. Mindjárt elsírom magam, annyira fáradt vagyok. Na jó, irány a fürdő, le kell mosni gyorsan a tegnapi sminket, vagy legalább maira igazítani.

Útközben természetesen megtalálom a kislábujjammal a konyhapultot. Akkora b@zdmeg hagyja el két kövér könnycsepp közt a szám, hogy a szomszédban felsír a kisbaba. Nem baj, legalább ketten sírunk. Felnyomom a villanyt, látom, hogy a lábszáramon fésülni lehetne a szőrt. Akkor ma is hosszúnadrág-nap lesz.

12:15 Oroszi Kata - magányos, itt: Boráros tér, Sózzelmindentis Kft.

A főnökömnek minden héten újra kell tanulnia a visszaköszönés művészetét. Még szerencse, hogy az utolsó hónapomat töltöm ezen a retek helyen - drága tarifacsomagokat kell rásózni naiv öregasszonyokra és analfabétákra. Az egyik kolléga most írta be a közös chat-be, hogy ma már három ügyfelet is átb@szott. Igen, ezt konkrétan így pötyögte le. A dementorok jutnak eszembe a Harry Potterből, akik kiszívják az emberekből a jókedvet és a reményt - na, itt éhen halnának.

Ebédszünetben leülök az egyetlen itteni barátom, egy nulla önbizalommal rendelkező, 4 gyerekes anyuka mellé. Ahogy belépek a huszonéves főnöknőim a létező leglesajnálóbb nézéssel végigmérnek, majd elmosolyodnak. Istenem, add, hogy kibírjam még ezt a két hetet!

Forrás: Shutterstock

16:50 Oroszi Kata - fél, itt: Boráros tér

Két drogos utánam kiabál az aluljáróban, az anyámat szidják épp nagy erővel. Az egyik utánam indul, de szerencsére sánta és csak vonszolja magát. A négyes-hatoson csodák csodájára találok ülőhelyet - apró örömök az életben -, cserébe a szemben ülő 70 éves bácsi gyakorlatilag levetkőztet a tekintetével. Két "szimpatikus" tinédzser hordozható hangszórón üvöltet valami ócska magyar gengszterrepet. Jaj, de öreg vagyok én már ehhez!

17:42 Oroszi Kata éhes, itt: Kőbánya-Kispest, lepukkant albérlet

A párom nagyban GTA-zik, annyira benne van a hajszában, hogy leghamarabb egy fél óra múlva számíthatok puszira. A lyukas zoknija és a büdös pólója az íróasztalon. Bánatomban kinyitom a hűtőt, hát persze, hogy nem terem benne kaja, ez a varázslat csak kislánykoromban működött. A szomszédban a baba újból felsír - milyen kedves tőle, hogy sorsközösséget vállal velem, nagyon egy húron pendülünk.

21:33 Oroszi Kata csalódott, itt: Kőbánya-Kispest, lepukkant albérlet

Leborotváltam a jeti lábamat, felvettem a szexi hálóingemet a fürdőben, de már a zuhanyzó is visszaveri a kedvesem horkolását. Legalább a fogmosást hivatalosan is elsunnyoghatom. Sebaj, holnap péntek, ráadásul ellenőrzés lesz felsőbb körökből. Látni a főnökeimet, ahogy gyöngyöző homlokkal izzadnak az idegtől, ez minden pénzt megér. Azt hiszem, ma is értelmetlen Youtube videókat nézegetek éjfélig. Majd holnap reggel ráérek utálni magamat érte.

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek