Rájöttem, hogy az érzelmek többet számítanak, mint a testi vágy.

Mikor megismertem Mirát és a férjét, egy átlagos párnak tűntek, akikkel időnként összefutottunk a lépcsőházban. A lépcsőházi találkozásokból hamar barátság szövődött, már ami Mirát illeti - szeretett átjönni egy kávéra, és én is szerettem, ha átjött.

Ha van barátság első látásra, akkor a miénk szerintem az volt. Előfordult, hogy egész délutánokat átbeszélgettünk. Imádott mesélni, én pedig imádtam hallgatni a pikáns sztorijait, amikről úgy mesélt, mintha csak arról beszélne, mi volt tegnap ebédre. Meglepő őszinteséggel számolt be olyan dolgokról is, amiknek már a gondolatától is elpirultam.

Elmesélte, hogy Henriket kisiskolás kora óta ismeri, de csak a gimiben szerettek egymásba. Amolyan diákszerelem volt az övék. Viszont mivel mindketten erős libidóval rendelkeznek, sohasem voltak a hűség mintaképei. Így hol szakítottak, hol lángoló szerelemmel borultak egymás nyakába - és főként ágyába. Huszonévesen mégis összeházasodtak. Romantikus lánykérés volt. "Henrik egy buta ürüggyel a régi iskolájukhoz hívott, és ott térdelt le, ezúttal Henrik" - szúrta közbe kuncogva Mira.

Náluk az egy laza szombat estének számított, ha négyen-öten, sőt, néha többen szexeltek egyszerre a nappaliban. Néha párcserével, néha "hűségesen", mindenki a saját párjával. Valahogy minden buli gruppenbe fulladt, és nekik ez teljesen természetes volt. Nem dicsekedtek, nem hirdették, ez amolyan közös hobbi volt számukra. És látszólag teljesen a helyén is kezelték az ügyet, voltak bejáratott "játszópajtásaik", de az sem volt gond, ha új ember került az este középpontjába.

Számukra annyira rendben volt ez az életmód, hogy Mira a 35. szülinapja után elképesztő lelkesedéssel mesélte, hogy Henrik mennyire figyelmes férj. Mert az ilyenkor szokásos romantikus vacsora helyett egy swinger klubba vitte őt, ahol végre átélhette, hogy milyen az, ha két férfi kényezteti egyszerre.

Erre felkaptam a fejem, hiszen el sem tudtam képzelni, hogy ez hogyan történhetett. Nem kellett sokat várnom, folytatta a sztorit. Úgy magyarázta, mintha a 2x2 rejtelmeibe avatna be éppen: "Szóval, tudod, hát két hely van, ahova be lehet dugni. És nekem Henrik meg egy másik fickó egyszerre tolta be a kettőbe." Varázslatos érzésként számolt be róla.

Forrás: Shutterstock

Millió ilyen története volt, és néha jó tanácsokkal is ellátott. Például azt is tőle tudom, hogy orális szexnél vigyázni kell, amikor a pasi elmegy, hogy ne spricceljen a szembe, mert az irtózatosan tud csípni. Vagy hogy milyen volt hallgatni a férjét szülés után, mikor ő kényszerszabadságon volt, Henrik pedig más nőket elégített ki a szomszéd szobában. Náluk ez nem számított megcsalásnak. Sosem hazudtak egymásnak, csupán volt idő, mikor a természet közbeszólt, és Mira nem tudott részt venni a játékokban. De ennek ellenére Henrik gond nélkül folytatta.

Aztán egyik nap a szokásos módon átjött, és kiviharzott a teraszra, rágyújtott, ahogy azt szokta, viszont most nem várta meg a kávét a mondanivalójával, hanem egyből belekezdett. Találkozott egy fiúval - kedves, udvarias, életvidám, tele fiatalos lendülettel, és a legdurvább, hogy nem csak a szex érdekli. Annyira nem, hogy még le sem feküdtek.

Ez az ő házasságában fura, hiszen, ha van egy csinos pofi a láthatáron, azt nemtől függetlenül biztos hogy bedobják a közösbe. De ahogy Mira csillogó szemmel mesélte, ez a fiú más - itt érzelmek vannak, nem csak egy darab hús, amit fel kell pumpálni majd behelyezni a "helyére".

Egyik napról a másikra egy lángoló és őszinte szerelem részese lett. Félt elmondani a férjének, de érezte, hogy muszáj megtennie. Végül Henrik elé állt, és szokatlan bátortalansággal kezdett bele a mondanivalójába. Elmondott mindent, amire az elmúlt napokban rájött. Elmondta, hogy találkozott valakivel, aki más, akire nem az orgiák kellékeként néz, és ez rávilágított arra, hogy belefáradt az állandó szexpartikba.

Másra van szüksége, amit talán ez a fiú fog neki megadni, ezért el akar válni. A szomszédból hallgattam végig Henrik kiborulását, ebből tudtam, hogy Mira elmondott neki mindent. A férje csúnyán kiakadt, amiért egy percig sem lehetett hibáztatni, hiszen működött a házassága. Arra pedig senki sem számított, hogy tizenhat év után a felesége ilyen módon jön rá, hogy ez az élet már nem neki való.

A válás után Mira meséi új látásmódot kaptak, és az élményből már csak emlékképek maradtak, de ezt egy percig sem bánta, hiszen szép éveket töltött együtt Henrikkel. Végülis a csodás gyermekeit és a sok kalandot is neki köszönheti.

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek