Gyászolok egy szerelmet, ami el sem kezdődött...

Egy olvasatlan üzenet - csillant fel Dani szeme, mikor megnézte a telefonját. Hetek óta beszélgetett egy lánnyal, akit a neten ismert meg. Kitti a képek alapján gyönyörű volt.

Szépséges kék szemei, hosszú barna fürtjei voltak. Átlagos testalkatúnak mondható, ami még inkább arra utalt, hogy valódi személy áll a fotók mögött. Egy kósza sziával kezdődött az ismeretségük, ami aztán végeláthatatan beszélgetésekbe torkolott.

Hetek óta nem telt el olyan nap, hogy ne beszéltek volna egymással. Mindent megosztottak a másikkal.Kitti elmesélte, hogy mekkora stressz éri nap mint nap a munkahelyén. Hogy milyen kellemetlen helyzetbe került az egyik barátnője miatt, aki képtelen titkot tartani. Még arról is beszámolt, hogy épp milyen akciós ruhákat látott a kedvenc butikjában.

Dani szintén mindenbe beavatta a lányt. Nem voltak határok, nem voltak szabályok. A fiú szentül hitte, hogy ez valami gyönyörű kapcsolatnak a kezdete. A szerelem előszobája, ahonnan csak felfelé vezethet az út.

Kitti azonban másképp látta a dolgokat. Számára tökéletesen kielégítő volt a jelenlegi helyzet. Nem vágyott semmiféle kapcsolatra, inkább csak megértő hallgatóságra, akiben jó barátra lelhet. Tudta, hogy hiú ábrándokat kelt Daniban, és ezért bűntudata volt - de nem mert szólni a fiúnak. Attól félt, ha kiderül az igazság, vége szakad mindennek. Így hát belement a játékba. Küldözgette a szívecskéket és a csókos emojikat.

Forrás: Shutterstock

Hónapok teltek el a nagy ismerkedés jegyében. A fiú kezdte érezni, hogy valami nem stimmel, ezért egyre gyakrabban próbálkozott:

- Jó reggelt, szépségem! Mit szólnál hozzá, ha szombaton elvinnélek vacsorázni? Olyan jó lenne végre személyesen is találkozni!

- Jó reggelt, szívecském! Az a baj, hogy már elígérkeztem. Petrának szombaton lesz a lánybúcsúja. Nem hagyhatom ki. Legközelebb bepótoljuk, ígérem!

Dani meg sem lepődött a válaszon. A lány minden alkalommal kihúzta magát a találka alól, és minden alkalommal megígérte, hogy legközelebb bepótolják. Kezdett rájönni, hogy talán csak játszik vele. Pedig ő szerelmes volt.

De most megértette, hogy nem egy hús-vér embert szeret. Ő azt a Kittit szereti, akit elképzelt magának az elmúlt hónapokban. Aki nem rázza le minden alkalommal, hanem alig várja, hogy vele lehessen - hatalmas csókcsaták, forró éjszakák és tökéletes hétköznapok jellemzik az életüket. Ő ezeket az álmokat akarta valóra váltani. Így végre úgy döntött, egyenesen rákérdez a lánynál, mit akar.

- Megértem, hogy fontos a barátnőd lánybúcsúja - kezdte az üzenetet. - De ez már a századik alkalom, amikor visszautasítasz. Akarod egyáltalán, hogy találkozzunk? Ideje őszintének lenned!-  rányomott a küldés gombra, a szíve pedig a torkában dobott.

Várta a választ. Reménykedett, hogy kap valamiféle magyarázatot az egészre. Remélte, hogy ezzel nem zárul le minden köztük. Annyira akarta, hogy működjön! Ám miközben ezekre gondolt, pittyent a telefon, jelezve az új üzenetet:

- Dani, én annyira sajnálom, hogy nem voltam őszinte veled...

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?