Nem bírom már elviselni, hogy más nőkkel és férfiakkal bújsz ágyba!

Zoé már nem volt szűz, mikor Áronnal összejöttek, mégis kétkedve hallgatta a fiú meséit barátjáról és annak nőügyeiről. Áron úgy beszélt Zoliról, mintha valami félisten lenne - mesélt a millió kalandjáról, a gruppen partikról és a méretes nemi szervéről.

Csupa olyan sztorit osztott meg, amit egy friss kapcsolatban lévő, szerelemre vágyó lány egyáltalán nem akar hallani. Pláne nem ekkora lelkesedéssel. Főleg, hogy körülbelül a tizedik történet után kiderült, Zolinak van egy felesége és három kicsi gyereke.

Áron keményen feszegette a barátnője határait, Zoé pedig a szíve és az esze kereszttüzébe keveredett. Elengedte ezeket a meséket a füle mellett, és betudta őket holmi férfi legendáknak. Igyekezett a kettőjük kapcsolatára koncentrálni és a legjobbat belelátni a fiúba.

Egyik nap Áron fülig érő vigyorral közölte, hogy két nap múlva Zolival és a feleségével vacsoráznak. Zoé szíve egyből lecsúszott a gyomrába és ott kezdett kalapálni. Minden eshetőséget elképzelt a következő két napban, még azt is, hogy a vacsora egy csoportos orgiába fog fulladni. Úgy érezte, ha belemenne egy ilyen játékba, akkor szembe köpné magát. És amúgy is!

Azon túl, hogy erkölcsileg távol áll tőle egy ilyenfajta együttlét, mi van, ha ő nem elég jó ehhez? Mi van akkor, ha nem tud úgy teljesíteni, mint Zoli felesége, aki komoly rutinnal rendelkezik? Millió gondolat és kétely keringett a lányban. Viszont attól is félt, hogy ha nemet mond, akkor Áron csalódni fog benne és elhagyja.

Eljött a "várva várt" vacsora, és Zoé egy teljesen normális párt ismert meg. Sem Zoli, sem a felesége nem ugrott rá a főétel és a desszert között, maximum a szemükkel vetkőztették a lányt. De ez még belefért. Egyébként nagyon kellemes estét töltöttek együtt.

Mivel a találkozás pozitív csalódás volt a lánynak, többször is megismételték az összejöveteleket - nem is sejtette, hogy ezek az találkozók csupán az esemény felvezető körei. Áron tudta, hogy a barátnője nem "olyan" lány, így türelmesen kivárta, míg bízik benne és a helyzetben.

Mikor már úgy érezte, hogy Zoé kezd nyiladozni, megszervezett egy közös hétvégét Zoliékkal. A lány sejtette, hogy lesz valami, de úgy döntött, hogy nem retteg, inkább sodródik. Így is történt. Némi italozás után a ruhadarabok észrevétlenül hullottak a földre, miközben Áron keze - nem törődve azzal, hogy hányan vannak a szobában - a szerelme legintimebb testrészére csúszott.

Forrás: Shutterstock

Eközben Zoli és a felesége a szex kellős közepébe csaptak - Zoé azt gondolta, hogy simán csak egymás melletti szerelmeskedésről lesz szó, amivel a félhomályban, néhány pohár bor után, semmi gondja nem volt. Éppen belefeledkezett volna Áron csókjába, mikor Zoli felesége érzéki simogatásba kezdett. A lány ezt meglepő élvezettel fogadta, és átadták magukat a közös élvezeteknek. Néhány perc múlva viszont Zoli és Áron is csatlakozott hozzájuk - majd őszinte sóhajokba burkolózott az este.

Másnap egy szót sem szóltak az estéről, mintha mi sem történt volna, vagy mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Mindenki, de főleg Zoé legnagyobb meglepetésére, elképesztően jól érezte magát. Önbizalommal és kíváncsisággal telve vágott neki a következő napoknak.

Ugyan ennek a hétvégének vége szakadt, de a lány nem nyugodott. Áron elérte a célját, és megteremtette az álombarátnőt: egy szende kislányt, aki, ha besötétedik, mindenre képes. Annyira, hogy Zoénak idővel unalmassá vált, ha csak ketten voltak. Ilyenkor sokkal inkább bízta a fantáziájára az orgazmust, mint Áron szenvedélyére.

Egyre többször ment vissza fejben arra az estére, és egyre többször jutott eszébe Zoli feleségének érintése és nyelvének érzékisége. Zoé nem bírt magával, és maga kezdte szervezni ezeket a találkozásokat. Vágyott rájuk, és már az sem érdekelte, hogy a kedvese vele tart-e, vagy sem. Ez már rég nem a kapcsolatukról szólt, hanem Zoé kinyílt világáról.Áron egy olyan utat mutatott a lánynak, amire egyedül biztosan nem lépett volna rá.

De a férfi öröme hamar keserűvé vált, mert Zoé újdonsült játékai Áron határait feszegették. Már nem bírta elviselni, hogy szinte minden este más férfi vagy nő döngeti a barátnőjét, akitől ő eredetileg csak nyitottságot és néhány játszmát várt. A helyzet túlnőtte Áron vágyait és gyomrát, így útjaik néhány hónap után elváltak.

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek