Az örömlányoknak elmondod, mire vágysz. A feleségednek nem...

Gábor felvette a kulcsot a hotel recepcióján, és fáradt léptekkel megindult a liftekhez vezető vörös szőnyegen. Az egész napot végigdolgozta, de gyomortájékon már mozgolódni kezdett az izgalom keltette bizsergés.

A kellemesnek ígérkező este hamarosan feledteti vele az egésznapos megpróbáltatásokat. Megnyomta a lift hívógombját, majd a tekintetével követte a kijelzőn csökkenő sorrendben felvillanó számokat. Készségesen félreállt a felvonóból kiszálló vendégek útjából, majd belépett az üveggel borított, tágas fémdobozba. Abban a pillanatban, hogy az ajtó záródni kezdett, két igen dekoratív, fiatal lány jelent meg a látóterében.

Sietve rányomott az ajtónyitó gombra, és széles vigyorral fogadta újdonsült úti társait. A lányok visszamosolyogtak, és kedvesen megköszönték az előzékenységét, de máskülönben nem foglalkoztak a harmincas évei végét taposó üzletemberrel. Maguk között kedélyesen csevegve megvárták, míg az ajtó ismét kinyílik, majd a férfi iménti előzékenységéről megfeledkezve, köszönés nélkül kiszálltak.

Gáborban valami kéjes elégedettségféle lett úrrá, amikor tudatosult benne, hogy az egyik lánnyal volt már dolga korábban. "Sophie?" - próbálta felidézni magában a nevet. Nem mintha számítana.

Meglazította a nyakkendőjét, és mire belépett a szobája ajtaján, félig már le is tépte magáról a gyűlölt kiegészítőt. Az aktatáskát a kisasztalra fektette. Alig bírta kivárni, hogy végre lehúzhassa a cipőjét. Hogy is mondta az a fickó Bruce Willisnek a Die Hardban a repülőgépes jelenetben? Hogy szorítsa ökölbe a lábujjait, az felér egy kiadós tusolással. Vagy valami ilyesmi. "Hát ez egy baromság" - jutott ugyanarra a következtetésre, mint a filmben Willis is.

Harmadik éve már, hogy minden második hónapban Hollandiába szólítják az üzleti ügyek. Az utazás, a tárgyalások és a partnerekkel való alkudozások minden alkalommal megviselik az idegrendszerét. Az elején képtelen volt kikapcsolni, még éjszaka is zakatoltak a fejében a gondolatok. Szüksége volt valamire, ami segít ellazulni a feszült hajtással teli munkanapok után. Az egyik kollégája, Csaba a füves cigit javasolta neki: "Ez Amszterdam, haver! Itt legális a marihuána!" De Gábornak a szertől csak hányingere lett.

Forrás: Shutterstock

Aztán a második évben rájött a megoldásra. Az első alkalommal nehezen ment. Órákig válogatott a weblapok kínálatában, mire el merte szánni magát. Ma már rutinosan megy a dolog, és azóta is minden út utolsó éjszakáján megjutalmazza magát némi "prémiummal". Nívós, komoly oldalról rendeli a lányokat, ahol garantált a minőség minden téren. Itt pontosan azt kapja, amit a fotók ígérnek. Nem is csalódott még soha.

Töltőre dugta a laptopot, és életre keltette az alvó módban hagyott gépet. Aztán eszébe jutott Sophie, és rákeresett a lányra. Igen, valóban így hívják, jól emlékezett a nevére... Ő az, akit az imént a liftben látott. Milyen kár, hogy most pont nem elérhető. Talán legközelebb megint őt választja majd. De ma... Ma valami különlegeset keresett, mert ez a nap különösen ünneplésre méltó. Egy ilyen szerződés után, amit tető alá hozott, a szokásosnál is jobban megérdemli azt a bónusz élvezetet. Ezúttal egy szőkét választott.

Miközben beállt a zuhany alá, eszébe jutott a legelső alkalom. Egyszerre munkált benne a szégyen, a lelkiismeret-furdalás, a vágy és a kíváncsiság. A forró víz ellazította, egyszersmind fel is korbácsolta az érzékeit. Pezsgőt rendelt, és amíg várakozott, elintézte az e-maileket. Húsz perc sem telt el, mire az ajtó felől három diszkrét, halk kopogás jelezte a lány érkezését.

Gábor ajtót nyitott, azzal a kaján vigyorral, ami minden ilyen alkalommal kiült az arcára. A lány a fotókon látottakhoz képest is gyönyörű volt. Itallal kínálta, majd átkarolta, és magához vonta. A testük egymáshoz feszült, olyan fesztelen természetességgel, mintha évek óta ismernék egymást. Félresimított a nő homlokából egy rakoncátlan tincset, és a nyakába csókolt. Ajkai a finoman ívelt fülcimpához siklottak, és elsuttogta a vágyait. Olyan vágyakat, amiket a feleségének még csak elmondani sem mert soha...

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek