gyilkos gyanús sorozatgyilkos Petrás Lilla környezet gondviselés idegen
Fekete cipő volt rajta. Lábfeje - a nőkre olyan jellemző - természetellenes helyzetbe kényszerült a magas sarok miatt. Ettől kicsit megfeszültek a lábszárán lévő izmok, egy apró kis völgyet képezve, ami a térdétől a bokájáig futott.

A férfi nagyon szerette volna az ujjával végigsimítani a kis völgyet. Már egy ideje figyelte a kávéház túlsó sarkából. "Ritka az ilyen nő" - gondolta, és tovább nézte. A nyaka is kecses volt: vékony és hosszú. Olyan, ami nem is igazán reccsenéssel törik el, hanem csak egy semmihez sem hasonlítható, halk kattanással. Ezért már a legelején eldöntötte, hogy nem megfojtja, inkább eltöri a nyakát.

Kávét ivott. Finom mozdulatokkal emelte a csészét a szájához, majd olyan halkan és puhán engedte vissza a tányérra, ahogy arra csak a törékeny ujjú emberek képesek. Egy műalkotás volt mindene. Már a kezei is annyi mindent elmondtak róla! Mégiscsak meg kéne fojtani... Akkor látná, ahogy a finom ujjak állati karmokká görbülnek; az ilyen tiszta szépségű, éteri nők szoktak a legjobban elállatiasodni, amikor az életükért küzdenek.

Minden belső bájuk eltűnik, és csak a torz, elvadult ösztön marad. Talán nincs is még egy ilyen szélsőséges metamorfózis a természetben; csak ezek a nők képesek rá, ez az ő titkuk. Sajnálta, hogy választania kell, a halk reccsenés és a döbbenetes átváltozás látványa között. Ritka az ilyen nő...

Kár, hogy a belvárosban akadt rá, és nem valami elhagyatottabb helyen, mert akkor nem kellene előbb megölnie. Sokszor akkor is előbb megöli a kiválasztottját, ha kevésbé kockázatos a helyszín, mert nagyon nehéz levetkőztetni őket, ha kalimpálnak, de most még ez sem jelentene gondot, mert csak fel kellene húzni a ruha alját, és kész. "Micsoda pech!" - gondolta.

Nézte, nézte a nőt, ahogy a csípője, a dereka, a mellei dombvidékként hullámoztak a kis fekete ruha alatt. Kereste a cipzárt, de sehol nem találta. Domborodó idomait teljesen elzárta a külvilágtól a fekete szövet. Az ilyen ruhák nagy hibája, hogy amennyit könnyítenek a dolgon alul, úgy megnehezítik a hozzáférést felül...

Forrás: Shutterstock

Úgy döntött, nem fog ezzel vesződni, túl kockázatos. De nem tudott megbékélni a lemondás gondolatával, csak a két kerek, feszes mellen járt az esze: érezni akarta, ahogy a fogai között a zsírszövetekig átszakad selymes, puha bőr. Inkább kockáztat, de erről nem mond le. Nem lehet az a cipzár annyira elrejtve.

De már nem maradt több ideje ezen gondolkodni: a nő kérte a számlát. Valószínűleg sokat járhat ide, mert különösen előzékeny volt vele a pincér. Bár az ilyen nőkkel valószínűleg mindenki különösen előzékeny. Miután fizetett, olyan angyalian gyönyörű mosollyal köszönt el, hogy a férfi gyorsan megváltoztatta a döntését: mégis inkább megfojtja. Látnia kell, ahogy átváltozik...

Az utcán már égtek a lámpák, és nagyon hideg volt, ami ellen nem sokat védett a kis kabátka, amit a nő viselt, ezért amennyire csak tudott, próbált sietni a hóleves tócsák között szlalomozva. A férfi pár méterre lemaradva követte. Nem örült a feszített tempónak, mert sokkal feltűnőbb, ha a nő után siet, mintha mind a ketten csak andalognának egymástól lemaradva. De igazából az sem baj, ha valaki észreveszi, úgysem hívná a rendőrséget. Mégis mit mondana nekik, hogy egy férfi túl gyorsan megy egy nő után a belvárosban?

A nő az egyik kis utcából a másikba kanyarodott. Már nem lehettek messze, mert a kocsikulcsa után kutatott a táskájában. Egyre gyorsabban ment, mert már nagyon fázott. Szinte szaladt. Az autója az utca másik oldalán parkolt, hirtelen lelépett a járdáról, de elszámolta magát. A közeledő autó a félig fagyott hólé miatt nem tudott idejében megállni: egy tompa puffanással elütötte a nőt. Az autóból egy fiatal pár pattant ki, és szaladt oda hozzá. A lábát fájlalta. Mentőt kellett hozzá hívni - de ezt a férfi már nem várta meg.

A nő két hónapig volt fekvőgipszben ágyhoz kötve, és végig azon gondolkodott: hogy lehet ilyen szerencsétlen? Miért pont vele kellett ennek a szörnyűségnek megtörténnie?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.