párkapcsolat Greta May párkeresés meghódítás ismerkedés Casanova
Biztosan ismered azt a fajta pasit, aki őrületesen vonzó, vagány, sikeres, és rajonganak érte a nők. Tulajdonképpen csak egy hibája van: pofátlanul kihasználja az előnyeit, és minden csajt végigpróbál, aki az útjába akad...

Ha szerencsés vagy, csak a barátnőidtől hallottál róla - ha nem, akkor már te is áldozatul estél. Ha így van, ne szégyelld! Az ember lánya - főleg, amíg tapasztalatlan - tökéletes alfahímre vágyik, az ilyen srácokban pedig (látszólag) minden adott ehhez. A tanulság kedvéért azonban foglaljuk össze, mit rontottál el!

1. Szóba álltál vele

Pedig már az elején láttad, hogy a szeme sem áll jól. Egy csomó csajt ismertél, akik hónapokig siratták, miután elhagyta őket. Tudtad, hogy mindenkinek csapja a szelet, mégis rohadtul izgalmas volt dumálni vele. Úgy gondoltad, csak egy ártalmatlan flört lesz, többet úgysem engedsz.

Aztán egyre gyakrabban álmodoztál róla, hiszen úgy érezted: mikor együtt vagytok, valahogy másképp csillog a szeme. A hülye is látja, hogy mélyen legbelül szerelemre vágyik - méghozzá veled...

2. Járni kezdtél vele

Csak egy éjszakának indult, de a lelkedet is odaadtad volna, hogy folytatódjon a dolog köztetek. És lám, a férfiisten felhívott szex után: közös programot csináltatok, megfogta a kezed - ez bizony egy igazi kapcsolat, állapítottad meg boldogan. Ez a fantasztikus pasi valóban téged választott: jártok! Nem semmi, hiszen legalább húsz csajt tudsz kapásból, akiket néhány menet után faképnél hagyott.

3. Beleszerettél

Hiába győzködtek a barátaid, hogy vigyázz vele. Egyre hevesebben védted: nem ismerik, nem tudják, hogy milyen. Lehet, hogy eddig hülyére vette a nőket, de veled egészen más: figyelmes, érzékeny, kedves. Tegnap is átdumáltátok az éjszakát szex után. Ez az igazi énje, nem az a felületes, csapodár pasi, amilyennek kifelé mutatja magát.

Az előző nőibe nem volt szerelmes, beléd viszont igen - nem mondta ugyan, de akkor is tudod. Te meg persze már rég beleestél, mint ló a gödörbe...

Forrás: Shutterstock

4. Hitegetted magad

Telt az idő - pár hét vagy hónap -, és jött a fekete leves. A lelkesedése mintha alábbhagyott volna. Végül kénytelen voltál szembenézni vele: más nők is vannak a képben. Előtört belőled a fúria: a "ribancokat" hibáztattad, akik ráakaszkodnak. Miért nem hagyják békén, miért nem értik, hogy igazán szerelmes?! Egy férfit könnyű megingatni a testiséggel, de ő szeret téged, akkor is szeret!

Talán megfektet egy-két kurvát - szegénynek nehéz leszoknia erről, hiszen korábban megszokta -, de senki nem jelent neki annyit, mint te. Nem baj, te kitartasz, és megváltoztatod...

5. Szakítás helyett tűrtél

Eltelt egy kis idő - megjártad a mennyet és a poklot legalább ezerszer. Hol magadat utáltad, hol őt, hol a világ összes nőjét - de még mindig nem adtad fel, hogy megmentsd, és az évszázad legmenőbb párja legyetek. Aztán egyszer csak jött a nagy pofára esés. Egy este csüggedten közölte: imád téged, de sajnos túl gyenge.

Viszi a vére, ezért inkább nem kínoz tovább. Elmegy, így lesz a legjobb - de tudd, hogy valójában ő mindig, örökre csak téged... és nagyon. Tényleg!

+1 Vársz rá...

Telnek a hetek, a hónapok, az évek. Hiába szakított, te várod. Várod, mert időnként - a nagy "szerelemtől" hajtva - visszatér hozzád egy-két forró éjszakára, hogy aztán újra magadra hagyjon. Biztosra veszed, hogy különleges vagy a számára, erre idővel ő is rájön majd - és akkor minden szuper lesz köztetek...

Eszedbe sem jut, hogy rajtad kívül legalább még húsz nő hiszi ugyanezt. A típus ugyanis, akibe belefutottál, ezzel a módszerrel hülyíti a nőket.

Remélem, még nem találkoztál ilyen pasival. Ha netán összefutnál vele, légy nagyon óvatos! ;-)

Még több cikk Gretától!
Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Greta stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy ne olvass tőle még többet. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.