magazin László Milla család kibeszélő megcsalás gyerek átverés hazugság titok álnok félrelépés házasság
Éva boldog házasságban él. Két szép gyermeke van, szerető férje, összetartó családja. A felszínen minden tökéletes. Apránként építik az életüket, tisztességben nevelik a gyerekeiket, gyarapodnak, sosem panaszkodnak.

Életük sokaknak példaértékű, pedig a boldog felszín alatt csendes dráma zajlik. A férj sok nővel találkozik a munkája során, és a pletykák szerint könnyű kalandokba bocsátkozik. Éva csukott szemmel éli a mindennapjait, fontos neki a család biztonsága. Picit sem akarja látni, hogy ez a biztonság hazugságokra épül.

Aztán a sors észrevétlenül csavar egyet az életén: egy meglehetősen bonyolult és különleges szerető karjaiba sodorja. Élvezi ezt a kalandot, tetszik neki minden új érzés. Talán sosem kapott annyi romantikát és érzelmet a férjétől, mint most, ettől a férfitól.

A titkos viszony legelején még úgy érzi, bármit képes lenne felrúgni érte - de az idő múlásával rájön, hogy a pasas csak a férjes asszonyt látja benne. Ekkor határozza el, hogy sosem fog elválni a kedvéért.

Hosszú évekbe telik, mire Évi gondolatai a helyükre kerülnek: magáról, a férjéről, a családjáról, a szeretőjéről. A házassága addigra már túl van egy komoly válságon - már a külvilág számára is sejthető, hogy nincs minden rendben náluk. De ők úgy döntenek, adnak maguknak még egy esélyt. Megpróbálják megmenteni a házasságukat, és elhatározzák: vállalnak még egy gyereket. Sokáig próbálkoznak sikertelenül.

Forrás: Shutterstock

A szeretőnek már hűlt helye sincs, Éva megszakította vele a kapcsolatot - de teljesen nem tűntek el egymás életéből, hiszen kollégák. A férfinak már fiatalabb barátnői vannak, gondtalanul éli legényéletét - túl vannak már a múltjukon. Aztán egy alkalommal valamiért mégis engednek a kísértésnek. Talán a pezsgő, vagy az elmúlt éveket felidéző szentimentális hangulat hatására, de megtörténik: Éva lefekszik a volt szeretővel. Tudja, óriási hibát követ el, de már nem lehet visszaforgatni az idő kerekét.

Most pedig a fürdőkád peremén ül, és a terhességi tesztjét nézi. Biztos benne, hogy a férjétől van a gyerek, hiszen az orvos megmondta, mikor van peteérése...

Azóta sok év telt el. Éva gyönyörű kislányt szült a két fia után. Imádja őket, de nem telik el úgy nap, hogy ne keresné a hasonlóságokat a kislányban és a férjében - vagy a szeretőjében. Nem szól. Titkát némán cipeli. Ismét csukott szemmel éli az életét, mert fontos neki a család biztonsága. Picit sem akarja látni, hogy ez a biztonság hazugságokra épül.

Mondanám, hogy a fenti történet kitalált, de sajnos nem így van...

László Milla

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.