10+1 dolog, amit a reklámokból tanultam

"A régi, jó dolgokból már nem maradt meg semmi!" Ugye ma már mindannyiunknak ismerősen cseng ez a mondat? Látjuk magunk előtt a nagypapát a kanapén ülve, ahogy ezt elmondva elmajszol egy borzasztóan egészségtelen, tartósítószerekkel dúsított csipszet.

Pedig mind tudjuk, hogy az ő idejében ilyen szemetet még csak elképzelni sem tudott volna, azt meg végképp nem, hogy még meg is egye! És az is egyértelmű, hogy ha nagyapáink a régi, jó dolgokból csupán csak ennyit hagytak volna maguk után, akkor az emberiség a kipusztulás felé tartana. Nos, az ehhez hasonló reklámokból tanult okosságokból gyűjtöttem össze nektek, az én kedvenc 10-es listámat.

1. Eva Longoria is az 1300 Ft-os hajfestékkel festi a haját.

Hát, hogyne! Dobó Katáról nem is beszélve. Minden bizonnyal akad a Zsidró Szalonokban is egy-egy doboz tartós hajfesték a polcokon.

2. A beszédhibás gyerekek ultra cukik.

"Én úgy mondom, hogy "omlósz"! Borzasztóan nagy szerencséje a színésznek álcázott kissrácnak, hogy nem Robitussin Ábel korából való a reklám. Emberek ezrei vágták volna nyakon ezért, ebben egészen biztos vagyok.

3. A zacskós leves felér a nagyi levesével.

Az a jó a zacskós levesben, hogy olyan kémiai vegyületeket tartalmaz, aminek hatására a szárított zöldség darabkák melegvízzel érintkezve, szempillantás alatt visszaváltoznak hatalmas, húsos, guszta és egészséges zöldségekké. Ja, nem...

4. A háziasszonyok mind topmodellek.

A takarítás csak akkor válik igazán hatékonnyá, ha előtte csinosan felöltözünk hozzá. Ez máris lehetne egy jó reklámszöveg. Na, de tényleg! Csak én takarítok otthon a kedvenc kinyúlt melegítőmben? Netán a hipó folt is lehet szexi? Na, ne már...

5. A salátaevés csupa öröm.

Fogyókúra, yeeee! Egy nő életében ez az egyik legjobb dolog. Rengeteg örömteli esemény kapcsolódik életünk ezen szakához. Mind imádunk fogyózni, és a salátaevés angol tudósok szerint is, bizonyítottan, endorfint szabadít fel a szervezetünkben. Aha, majdnem elhittem!

6. Az Iglo halrudacskák 100% halfiléből készülnek.

Áhá! Szóval, vannak olyan hal rudacskák is, amik tényleg halból készültek? Beszarás.

7. A társasjátékozás közben mindenki örül.

Véletlenül sem csak az, aki nyer. A többiek körülötte egy cseppet sem feszültek, és még csak nem is törik a fejüket azon, hogy hogyan fojtanák meg a győztest. Nem, nem! Dehogyis!

8. Az izzadásgátlók legendája.

Az új dezodoroknak akár 48 órán át is tarthat az izzadást gátló hatásuk. Ez természetesen azoknak a legnagyobb öröm, akik csak minden 3. napon vetemednek zuhanyozásra.

9. Zabálj csak, a puffadás teljesen természetes.

Szóval, itt ez a sok szemét, amit reklámozunk. Ezeket pedig te edd csak meg szépen! Tömd tele magad a családi eseményeken úgy, ahogy csak bírod, és ne aggódj a bélgázok elszabadulása miatt! Van rá gyógyszerünk! Nem lesz büdös. Netán felpuffadtál? Megoldjuk! És ha ettől a rengeteg jó dologtól netán székrekedésed lenne, mi arra is tudunk egy jól bevált megoldást. Don't worry be happy!

10. Az öblítőd az oka a szerelmi kudarcaidnak.

Köztudott, hogy egy jó öblítő elűzi a nyomi pasikat az életedből, és helyette bevonzza a photoshoppolt testű álompasikat. Nem a haj, nem a smink, nem a ruha, nem is egy jó parfüm, nem a kisugárzás és még csak nem is az, hogy épp egy szépirodalmi könyvet olvasol a metrón, ami igazán szexi - hanem a Lenor öblítőd illata.

11. A ránctalanítók 22-es csapdája

Szóval a 22 éves "Palvinbarbarák" tulajdonképpen csak azért nem ráncosak még, mert mind ránctalanító krémeket használnak. Így valójában, még szerencsésnek is mondhatod magad, hogy ezzel a problémával csak 10 évvel később kellett szembenézned. Tehát sajnáljuk a szegény topmodelleket, akik igazából mind korán öregedő, genetikai selejtek. Brühühü.

Végezetül, én csak egyetlen egy dolgot bánok igazán, amit a reklámok tettek velem. Mégpedig azt a csalódást, amit az a bizonyos kávéfőző gép okozott nekem. Hiába kuporgattam össze nagy nehezen egy ilyen gépre, és hiába vágtam magam puccba reggelente a kavém lefőzéséhez - George Clooney sosem jelent meg. Azóta sem.

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Youtube.com

    Ezt olvastad már?