7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Az elején még mindent beleadsz, a hódítás összes csajos praktikáját beveted. Órákig tobzódsz a ruhásszekrény előtt, kipróbálod a YouTube-on látott smink tutorialokat, és minden egyes szőrszálat gondosan eltüntetsz.

Ez így megy az első hónapokban, még akár egy év után is, majd az összeköltözést követően lassan elkényelmesedsz. Na, ekkor jön a feketeleves! Lehet, hogy el sem jut a tudatodig, hogy a szexuális életedre irányuló erőfeszítések alulról súrolják a nullát. Hirtelen azon kapod magad, hogy még házasok sem vagytok, de már kihunyt a tűz. Amennyiben gondolkodnod kell, hogy felidézd magadban az utolsó hancúr időpontját, már baj van. Ezeket a bűnöket semmiképp ne kövesd el!

"Drágám, most jött ki a Trónok harca évadzáró epizódja, inkább hozz egy fröccsöt, kérlek. Kösziii!"

Ez a példa remekül tükrözi a fontossági sorrendet egy elkényelmesedett kapcsolatban. A Trónok harca megvár, és persze azt hiszed, hogy a párod is. De vajon meddig? Nyilván nem kell mindig haptákban állni, és az is érthető, ha te most inkább Havas Jonra vagy ráizgulva. De ebből ne legyen rendszer, mert a szerelmeddel jársz, nem a sorozatoddal.

"Fáj a fejem."

Tényleg fáj? Vagy csak lusta vagy megmozdulni és aktív szereplője lenni az ágytornának? Emberek vagyunk, elfáradunk, stresszesek leszünk, így teljesen érthető, ha épp nincs kedvünk aznap este adok-kapokot játszani. Sőt, néha az is beleférhet, hogy csak az egyik fél élvezze a kényeztetést. De fejfájásra hivatkozva kikerülni a szexet maximum egy ideiglenes megoldás lehet, ami hosszú távon egyáltalán nem kifizetődő. A többszöri visszautasítás után ne lepődj meg, ha a párodnak elmegy a kedve a kezdeményezéstől.

"Ma nem öltözöm fel, jó lesz itthonra a pizsama is."

Enyhén szólva is vágyölő. Olykor beleférhet egy-egy ilyen nap, de ha a pizsama bulik rendszeressé válnak, mert annyira lusta vagy, hogy még felöltözni sincs kedved, a párod nem egy nőt, hanem egy babusgatni való plüssállatot fog látni benned. Ettől még szeret, és tetszel neki így is, csak épp nem biztos, hogy rád fog gerjedni. Nem a barátnőddel vagy a szüleiddel élsz, hanem a kedveseddel, akit minden nap újra és újra meg kell hódítanod!

Forrás: Shutterstock

"Anya vagyok, nem szexistennő."

Attól, mert anya leszel, még ne felejts el nőnek lenni! Persze ez egy rohadt nehéz dolog, főleg, amikor még nagyon pici a baba, és folyamatos törődést igényel. Te kialvatlan vagy, nyűgös, az ágyról pedig csak egy kiadós alvás jut eszedbe, és még csak véletlenül sem a szex. Ilyenkor senki sem várhatja tőled, hogy egy szabad percedben kiéhezett vadmacskaként rohand le a párod.

De ahogy fokozatosan beleszoktok a gyerekkel az új rendszerbe, és neked is több tered lesz, kezdj el újjáéledni a hamvaidból! Amikor a gyerkőcnek kialakul a napi rutinja, akkor már nektek is jut egy kis lopott idő egymásra. És ekkor csak nőnek kell lenned. Hidd el, neked is jól fog esni!

"Ezt a vodka-narancsot még betolom."

Látott ő már mindenhogyan, egy kis részegség mit számít? Érzed, hogy kezdesz bekarcolni a baráti iszogatás közben, de ki előtt szégyellnéd magad? Majd életed szerelme hazacipel, sőt, a hányós lavórt is behozza éjszakára, miközben a hajadat fogja rókázás közben. Szexi... Ki lehet rúgni a hámból, ki lehet ereszteni a gőzt, be lehet csiccsenteni. De egész éjjel piásan fetrengeni a párod előtt az ágyban azért nem ildomos. Főleg akkor nem, ha rendszert csinálsz belőle.

"Nincs kedvem szőrteleníteni, sötétben úgysem látszik majd."

Az első randira még felkeresed a legmenőbb gyantázó szalont, az összeköltözés után nem sokkal meg már az egyhetes borostával is vígan eléldegélsz. Télen, hideg időben ez hatványozottabban fordul elő, engedsz a kísértésnek, és inkább elbújtatod azokat a fránya szőrszálakat. A párod is látja, hogy emberből vagy, és egy jó kapcsolat nem a szőrtelenítésen áll vagy bukik, mégis rengeteget számít, hogy még évek múltán is maximálisan odafigyelsz magadra és a nőiességedre.

"Szerintem nem gond, ha nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót."

Az egymás előtti pisilés, nagy wc-zés, lábköröm vágás, tamponcsere és egyéb magánügyek könnyedén a tűz kioltásához vezethetnek. Hajlamos az ember túlságosan is megnyílni, belazulni, mivel úgyis elfogadjuk egymást, hát akkor miért játszanám azt a nőt, aki sosem pukizik? Pedig csak egy kicsit oda kell figyelni arra, hogy tiszteletben tartsuk a másik privát szféráját. Mert nem attól leszünk mélyen kötődő lelki társak, hogy egymás előtt is képesek vagyunk pisilni.

Hölgyeim, a főbűnök egyike a lustaság, amely a szexuális vágy legfőbb gyilkosa. Ne tökéletesek legyünk, csak szimplán igazi nők!

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock