Búcsú a férfitól, aki nemcsak engem szeretett, hanem mindenkit...

Búcsúzom. Akkor is, ha fáj. Ég áldjon, Casanova!

Örökre elfelejtem...

...a sokat ígérő tekintetedet, amivel elcsábítottál. A vibrálást, ami rögtön feltámadt köztünk, mikor megláttuk egymást. Ma már tudom, szemeid nem csak nekem ígérték a szerelem utánozhatatlan csodáját.

...az öleléseidből kapott gyönyört és a forró szenvedélytől elfulladt lélegzetvételeket. Kitörlöm a fejemből az ajkaimra szorított tenyered érintését és a hangodat, ahogy extázisban a nevemet kiáltottad. Nem sírok többé amiatt, hogy szobád falai olyan sok női nevet visszhangoztak már.

...a törődésedet, mivel elárasztottál: bársonyos pulóvered emlékét, amit a vállamra terítettél, hogy meg ne fázzak. A marcipán szívecskéket és plüss állatokat, melyekkel hamis biztonságérzetbe ringattál.

...néha gyengéd, máskor vadul marcangoló csókjaidat. Meleg leheleted perzselését a nyakam hajlatában. A combjaimon végigfutó borzongást, mikor üdvözléskor magadhoz szorítottál.

Forrás: Shutterstock

...az együtt töltött órákat. A cinkos összenézéseket, a bolondos beceneveket. Amikor végigpoénkodtál egy szomorú filmet a moziban, hogy megkímélj a sírástól, és végül a nevetéstől potyogtak a könnyeim.

...a ritka perceket, mikor sejtetni engedted, hogy több vagy egy jóképű sármőrnél. A fotót, amin karodban tartod a keresztfiadat, és közben úgy csillog a szemed. Ma már tudom: a bohém oldalad mindig is erősebb lesz a komolyabb énednél.

...a boldog lányt, aki melletted voltam - eleinte. És a lányt, akivé később tettél: a hisztiset, a sírósat, a kétségbeesettet, a tehetetlent. A megbocsátót, a dühöngőt, a könyörgőt. A reménykedőt, a vágyódót és az elesettet. Örökre kitörlök a lelkemből minden érzelmi vihart, amit átéltem miattad - hogy végre újra egyensúlyba kerülhessek.

...a nevedet. A kávézót, ahol ültünk. A kocsid ülésének színét. A kutyád boldog lihegésének hangját, ahogy vicces háttérzajként kísérte közös sétáinkat. Az eperfagyi ízét, mert mindig azt hoztad meglepetésül.

Elfelejtem, hogy az áldozatod voltam. Nem haragszom - hisz belül szinte könyörögtem azért, hogy elejts. Nem akarlak többé megváltoztatni. Élj úgy, ahogyan szeretnél!

Ég áldjon, Casanova! Elengedlek, mert nekem is élnem kell...

Forrás: Szabó Gábor
Még több cikk Gretától!
Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Greta stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy ne olvass tőle még többet. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek