Tuti tippek a párkapcsolatod tönkretételéhez...

Párkapcsolatban élni jó. Van, aki beszálljon a lakáshitelbe, és ki lehet védeni a "vénlány maradsz" beszólásokat is.

Nem szabad viszont figyelmen kívül hagyni a dolog árnyoldalát sem. A tábla csokit ezentúl el kell felezni, és még jó pofát is kell vágni hozzá. A kényelmes alvás a múlté, a férfi vagy horkol, vagy keresztbe fekszik, vagy álmában könyökkel végigszántja az orrod.

Az egyedüllétben legalább nem érhet meglepetés. Ha még mindig boldog kapcsolatban élsz, elárulom, hogyan könnyítsd meg saját dolgodat.

1. Hazudj!

Az őszinteség csak konfliktusokat szül - az pedig fárasztó. Egy egyszerű hazugsággal lavinát indíthatsz el, és egy idő után azon kapod magad, hogy elmehetnél fantasy írónak. Senkinek sem kell megtudnia, hogy a csajbulin csak te meg a ronda barátnőd voltatok egyedül nőneműek. Azért a telefonod minimum ujjlenyomat olvasós legyen, nehogy kiderüljön a múltkori incidens!

Forrás: Shutterstock

2. A bőség zavara...

Létezik olyan, aki komolyan gondolja, hogy le lehet élni egy életet kizárólag egy ember mellett?! Persze az nem rossz, ha van egy fix párod, akihez mindig vissza lehet térni, de a változatosság gyönyörködtet. Egyik héten a kigyúrt sráchoz, másikon az okostojáshoz van kedved. A legkevésbé se zavarjon, hogy itt emberi érzésekkel játszol, és nem csak két menü között válogatsz a kínaiban.

3. Nekem csak Brad Pitt vagy Johnny Depp!

Esetleg ugyanezen férfiak latin megfelelője. Ő persze ne vegye észre a narancsbőrt a combodon, meg azt az egy-két kimaradt szőrszálat, amit messze elkerült a borotva. A Nap is miattad kel fel, nehogy már ne járjon neked egy jó pasi se!

4. Ne pazarold rá az idődet!

Életünk egyharmadát alvással töltjük, további nyolc órát munkában. Azt a kevés maradékot tényleg egy emberre kéne szánni? Ezt ő sem gondolhatja komolyan! Ráadásul akkor is foglalkozni kell vele, ha épp mindenféle baja van: rászállt a főnöke, nyűgös, fáradt, betegeskedik. Brad Pitt és Johnny Depp sohasem tenne ki ilyen szörnyűségeknek!

5. Rinyálj!

Jázmint elvitte Aladdin a varázsszőnyegén a Távol-Keletre, te meg otthon kuksolhatsz, mert hó vége van, és a pasidnak elfogyott a pénze. Ráadásul a félórás panaszáradatod után szíved választottjának lankadni merészelt a figyelme. Pedig azt mondta, jóban-rosszban kitart melletted! Sózd rá az összes érzelmi terhedet, és fájjon sokat a fejed, hogy még többet törődjön veled!

Forrás: Shutterstock

 6. Énénén!!!

Mivel a pasid nagyon jól járt veled (szép, fiatal, okos, pénzt is kereső nővel), a minimum az, hogy 0-24-ben a rendelkezésedre álljon. A legkevesebb, hogy hétvégente a bevásárláson kívül is elvigyen valahova kocsival, ha már 8 órán keresztül készülsz miatta! Az pedig már csak természetes, hogy a mivel a párod erős férfi, ne legyenek rossz pillanatai, és ne legyen egy-két napra használhatatlan.

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!


Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek