Hol vagytok, önálló férfiak?

Hol vagytok, akik tudjátok, hogy hol a saját zoknitok, vagy, hogy hova raktátok el a tavalyi saját példányú adóbevallást?

Akik érzitek, hogy nem kéne dolgozni 40 fokos lázzal. És képesek vagytok saját magatok elmenni a patikába a megfelelő gyógyszerért. (Hogy melyik a megfelelő? Azt én is a patikustól tudom csak, szívem, de megkérdezem neked, persze...)

Hol vagytok, önálló egyedek, akik megtaláljátok a sárga csekken a fizetési határidőt, és ezen információt a gyakorlatban is hasznosítani tudjátok?

Akik, ha nincs munkátok, nem nyavalyogtok, hanem önéletrajzot gyártatok, nyelvet tanultok, és amint lehet, kerítetek egy munkahelyet. Addig is mellékállásból megéltek, és nem mutogattok a fél világra bűnbakot keresve.

Forrás: Shutterstock

Hol vagytok ti, akik tudjátok, hogy hol kell szöget venni? Meg kalapácsot. És nem kell az apósotokat áthívni, hogy megmutassa, mire valók ezek az eszközök...

Akik kiszeditek a pókot, a szúnyogot, a svábbogarat a sarokból, és kikergetitek a betévedt kis denevért.

Akik önállóan szerveztek utazást. Kigondoljátok, lefoglaljátok, és igen, néha - mert ennyire jó fejek vagytok, és érzitek, hogy az önállótlanságotok miatt megérdemeljük - az egészet ki is fizetitek.

Akik felméritek, hogy éhesek lesztek, és nem csak tátott szájjal várjátok, hogy a kész étel hozzátok repüljön. Mert ha így tesztek, garantáltan repülni fog... minden a konyhában.

Hol vagytok ti, akik tudjátok, hogy hol a seprű és a lapát, és hol a porszívó és a felmosó vödör a lakásban? És bátrak vagytok pluszban, mert használni sem féltek őket!

Akik, ha kifolyik a tartóból a szennyes vagy a kukából a szemét, nem átléptek rajta, hanem észreveszitek, és leviszitek.

Akik egyedül megtaláljátok a dolgokon a lejárati dátumot. (Segítek, mi addig forgatjuk a dobozt, amíg meg nem pillantjuk - csak nagyon kevesen tudjuk őket MIND fejből.)

Hol vagytok, akik egyedül dönteni mertek?

Akik tanácsainkat meghallgatva, de a felelősségetek átérezve a döntéseitekért (a rosszakért is) kiálltok?

Hol vagytok, önálló lények, akik nem vártok a megmentésre? Pont, ahogy már mi, nők sem várunk erre tőletek...

Akik megmentitek magatokat, pont úgy, ahogy mi azt annyiszor megtesszük. Akik tesztek magatokért, energiát áldoztok a személyiségetek csiszolásába, legalább annyit, mint az egyéjszakás kalandok ápolásába.

Hol vagytok, önálló, határozott, döntésképes férfiak?

Tudjuk, hogy léteztek. Annyi példa mutatja! De kérlek, bújjatok jobban elő! Mert a sok önállótlan kezdi azt hinni, hogy ez a normális...

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek