szerelem Tinder társkeresés párkeresés Császár Zsanett burnout egyszeri kiábrándult
Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy ebben a mostani instant világban szinte már nem is létezik a klasszikus értelemben vett ismerkedés. Viszont temérdek mennyiségű randi app érhető el, ahol néhány gombnyomással simán össze lehet hozni három randit egy nap alatt.

Ez a választás paradoxonának is nevezhető: minél több az opció, annál nehezebb rátalálni a megfelelő emberre, és sokan beleesnek a "mindig van jobb" csapdájába. Egy ideig én is élveztem a gyorsított üzemmódot, lubickoltam a Tinder match-ekben, aztán meguntam, hogy ugyanazokat a köröket futom újra és újra.

Forrás: Shutterstock

Beleuntam abba, hogy mindig a legszebb és legizgalmasabb arcomat mutassam. (Szó szerint.) Belefáradtam abba, hogy a "párjaim" többsége szemérmetlenül hazudik. Vagy egyszerűen elfelejt válaszolni az üzeneteimre. Legtöbbjük vagy unaloműzésre, vagy egónövelésre, vagy a szexuális igényeik kielégítésére használják az appot - esetleg mindháromra egyszerre.

Amióta tinderezek, szinte nem telt el úgy nap, hogy ne firtatták volna a súlyomat. Vagy a melleimet, a fenekemet akarták stírölni - természetesen még a találkozó előtt, csak, hogy tutira mehessenek, és ne vegyenek zsákbamacskát. És persze voltak olyanok is, akik szinte követelték, hogy pucér fotókat készítsek magamról. Nálam ez a nettó bunkóság kategória, és biztos vagyok benne, hogy ezek a fickók a való életben nem lennének ilyen bátrak és rámenősek.

Tudományos tanácsok a Tinder esélyeid javításárahttp://www.she.hu/nofilter/20171130-tinderezz-okosan-noveld-az-eselyeidet-a-parkeresesben-borsos-olivier.html

Szerintem a Tinder legnagyobb hátránya, hogy csak a külsőségekről szól, hiszen a profilkép(ek) alapján kell eldönteni, hogy érdekel-e az illető vagy sem. Valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy a regisztrált férfiak zöme csak a szexre hajt. És teljesen kiakadnak, ha meghallják, hogy én valami tartalmasabbat szeretnék. Valamit, ami valóban működhet.

Forrás: Shutterstock

Nekik viszont eldobható, egyszer használatos nők kellenek - hogy a saját komfortzónájukban maradhassanak, és ne kelljen felelősséget vállalniuk semmiért.

Persze nem szeretnék általánosítani, hisz akadnak olyanok is, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek, de az eddigi tapasztalataim sajnos ennek éppen az ellenkezőjét bizonyítják. Nem véletlen, hogy az utóbbi időben negatívvá váltam a szájber pasizással kapcsolatban. Ezért döntöttem úgy, hogy visszaváltozom háromdimenziós nővé, és egy kicsit körülnézek az offline világban. Hiszen ott is vannak szabad pasik, de persze ehhez át kell strukturálni a virtualitáshoz szokott agyamat.

Első lépésként elmegyek egy barátom esküvőjére (amihez eddig nem túl sok kedvem volt, de állítólag jó társaság lesz), aztán újra elkezdek tömegközlekedni. Utazás közben remekül lehet ismerkedni, amire az autóban ülve kevesebb esélyem van. A Tinder egy addiktív szer, de én készen állok arra, hogy elvonóra menjek.

Te hol szoktál ismerkedni?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shuttertsock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.