szerelem tökéletes párkapcsolat pasi párkeresés Lovay Fruzsi
Képzeld el a tökéletes férfit, aki vödrökben hordja be a Duna vizét a belváros utcáiba, csak azért, hogy hajón érkezhessen az ablakod elé. Az embert, aki jó kapcsolatot ápol a családjával, elég zsíros a bankszámlája, és olyan menő az állása, hogy kedved lenne kiírni az adatlapodra.

De persze emellett szégyentelenül jóképű is, és természetesen a hűség mintaképe. A barátaid egyenesen imádják, hiszen rendkívül szórakoztató a humora, mégis mély érzések lapulnak benne - amiket csak neked tartogat. És te erre vársz: a makulátlan pasi és a megfelelő pillanat találkozására - pedig ez nem más, csak a tökéletesség beteges hajszolása.

Ha viszont kiveszed a kezed a biliből, és körbenézel, akkor észre kell venned, hogy egyedül vagy. És nem érted, hiszen szép vagy, okos, erkölcsös, ezért számodra felfoghatatlan, hogy miért nincs normális kapcsolatod. Hogy lehet, hogy a nálad sokkal szerencsétlenebb, butább, kisebb mellű csajoknak összejött? Hát úgy, hogy ők elfogadták: a tökéletesség nem létezik. Nem várnak arra, hogy a tökéletes pasi majd egyszer csak az ölükbe pottyan.

Forrás: Shutterstock

Ez a különbség közted és a "csúnya barátnőid" között. Hogy ők nem félnek belefeccölni a munkát egy kapcsolatba, és nem félnek vásárra vinni a lelküket - még akkor sem, ha esetleg megsérülnek. Persze ők sem szeretnének csalódni - ahogy senki sem. De úgy nem lehetsz boldog, ha csak annyira vagy aktív, mint egy sarokba támasztott felmosónyél...

Azt kell megérteni, hogy a tökéletes nő és a tökéletes férfi még nem születtek meg. Viszont mindannyiunk számára létezik egy olyan ember a világban, akiben ott rejlik minden tulajdonság, amire vágyunk. És nekünk "csak" az a dolgunk, hogy ezt kicsalogassuk a másikból - és ez a lényeg. Hogy olyan partner mellett legyél, akivel kölcsönösen ki tudjátok hozni egymásból a legjobbat.

És együtt megalkotni azt a tökéletességet, amire mindketten vágytok. Hogy együtt örülhess a pároddal, mikor megkapja álmai állását, mikor sikeresen ledob 10 kilót, vagy kibékül végre az anyjával, akivel 5 éve nem beszélt. Így válik valaki tökéletessé a számodra, és te is csak így lehetsz valaki szemében pótolhatatlan.

Nem a megfelelő pillanatot és a "kész férfit" kell hajkurászni, hanem időt és energiát szánni arra, hogy megtaláld azt az embert, akivel kölcsönösen jó hatással vagytok egymásra. És megadni a lehetőségét annak, hogy valaki melletted, általad válhasson tökéletessé - és ha így teszel, még az is megtörténhet, hogy tényleg kimeri neked a Dunából az összes vizet. Csak azért, mert tudja, hogy erre vágysz...

Ha sokat válogatsz, megszívod!http://www.she.hu/herself/20170619-online-ismerkedes-szerelem-parkereses-valogatas.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Fotó: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.