Akkor lesz tökéletes pasid, ha hajlandó vagy tenni érte!

Képzeld el a tökéletes férfit, aki vödrökben hordja be a Duna vizét a belváros utcáiba, csak azért, hogy hajón érkezhessen az ablakod elé. Az embert, aki jó kapcsolatot ápol a családjával, elég zsíros a bankszámlája, és olyan menő az állása, hogy kedved lenne kiírni az adatlapodra.

De persze emellett szégyentelenül jóképű is, és természetesen a hűség mintaképe. A barátaid egyenesen imádják, hiszen rendkívül szórakoztató a humora, mégis mély érzések lapulnak benne - amiket csak neked tartogat. És te erre vársz: a makulátlan pasi és a megfelelő pillanat találkozására - pedig ez nem más, csak a tökéletesség beteges hajszolása.

Ha viszont kiveszed a kezed a biliből, és körbenézel, akkor észre kell venned, hogy egyedül vagy. És nem érted, hiszen szép vagy, okos, erkölcsös, ezért számodra felfoghatatlan, hogy miért nincs normális kapcsolatod. Hogy lehet, hogy a nálad sokkal szerencsétlenebb, butább, kisebb mellű csajoknak összejött? Hát úgy, hogy ők elfogadták: a tökéletesség nem létezik. Nem várnak arra, hogy a tökéletes pasi majd egyszer csak az ölükbe pottyan.

Forrás: Shutterstock

Ez a különbség közted és a "csúnya barátnőid" között. Hogy ők nem félnek belefeccölni a munkát egy kapcsolatba, és nem félnek vásárra vinni a lelküket - még akkor sem, ha esetleg megsérülnek. Persze ők sem szeretnének csalódni - ahogy senki sem. De úgy nem lehetsz boldog, ha csak annyira vagy aktív, mint egy sarokba támasztott felmosónyél...

Azt kell megérteni, hogy a tökéletes nő és a tökéletes férfi még nem születtek meg. Viszont mindannyiunk számára létezik egy olyan ember a világban, akiben ott rejlik minden tulajdonság, amire vágyunk. És nekünk "csak" az a dolgunk, hogy ezt kicsalogassuk a másikból - és ez a lényeg. Hogy olyan partner mellett legyél, akivel kölcsönösen ki tudjátok hozni egymásból a legjobbat.

És együtt megalkotni azt a tökéletességet, amire mindketten vágytok. Hogy együtt örülhess a pároddal, mikor megkapja álmai állását, mikor sikeresen ledob 10 kilót, vagy kibékül végre az anyjával, akivel 5 éve nem beszélt. Így válik valaki tökéletessé a számodra, és te is csak így lehetsz valaki szemében pótolhatatlan.

Nem a megfelelő pillanatot és a "kész férfit" kell hajkurászni, hanem időt és energiát szánni arra, hogy megtaláld azt az embert, akivel kölcsönösen jó hatással vagytok egymásra. És megadni a lehetőségét annak, hogy valaki melletted, általad válhasson tökéletessé - és ha így teszel, még az is megtörténhet, hogy tényleg kimeri neked a Dunából az összes vizet. Csak azért, mert tudja, hogy erre vágysz...

Fotó: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek