Így éld túl a Valentin-napot a pasid nélkül!

Az életben történnek néha tragédiák. Még akkor is, ha az ember szerelmes, és minden tökéletes körülötte. Még ilyenkor is megeshet például egy olyan borzalom, hogy a Valentin-nap pont olyan napra esik, amikor sehogy sem tudjátok megoldani, hogy együtt legyetek.

Nincs érzelgős ajándékozás, nincs mozijegy az 50 árnyalatra, de még csak egy szimpla összebújás sincs. És a helyzetedet tovább keseríti, hogy végignézheted, ahogy mindenki más feltűnően remekül érzi magát a szerelem szent ünnepén, sőt, másnap eljegyzésekkel is tele lesz a Facebook. De hogy emiatt az önsajnálatba merülj?! Na még mit nem!

Egy percig se aggódj, erős vagy, ezt is túl fogod élni!

Az egyik legfontosabb: senki ne tudjon a nyomorodról!

Te is jól tudod, hogy csak az a probléma létezik, amit bevallasz mások előtt. Hát tusold el, sumákolj, csalj! Nehogy úgy tűnjön, hogy te bármiből is kimaradsz az idén! Rendelj magadnak a munkahelyedre dobozos rózsát! Tudod, miről beszélek: amit naponta nézegetsz Instán, és amire mindig is vágytál. Persze lehet, hogy amúgy is küldene neked virágot, de ne bízd a véletlenre! Ha ezt most ügyesen csinálod, akkor nem csak, hogy tökéletesen leplezed a tragikus valóságot, de ráadásul mindenki téged fog irigyelni. Mindenképp oszd meg a képeket, és ne felejtsd el a #valentin #kicsimtől #luv és hasonló hashtageket!

Üzengess!

Ne hagyd, hogy egy percig is másra gondoljon, mint kettőtök szerelmének viszontagságaira! Ha te ennyire szenvedsz a magánytól, nyilván ő is ma éli át a kapcsolatotok legnagyobb mélypontját. Mindenképp tudasd vele, mennyire hiányzik! Óránként minimum kétszer. Lehetőleg videó üzeneteket is hagyj, és használd fel hozzájuk az összes cuki, szerelmes filtert és effektet! Még hogy a kevesebb több?! Dehogy! Ilyenkor új aranyszabály lép életbe: egy tucat szívecske nélkül nem létezik valamire való Valentin-napi üzenet. <3 <3 <3

Lepd meg magad!

Hiába nem lesz este ünneplés, azért mégiscsak ez a legjobb ürügy, hogy megvedd magadnak azt a csinos fehérnemű szettet, amit már rég kinéztél. Meg azt a cipőt. Meg még, amibe beleszeretsz. És persze mindenképp ugorj be bonbonért is! Bár az utóbbit a helyedben ma nem vinném még túlzásba, holnaptól minden akciós lesz, ami szívecske alakú.

Forrás: Shutterstock

Vacsorázz két személyként!

Nehogy fölöslegesen főzőcskézz! Inkább rendelj egy menő helyen elvitelre! Nyilván két személyre, hogy ne tűnjön fel senkinek a turpisság. Tálald ki szépen mindkét adagot, gyújts gyertyát, szórj az asztalra rózsaszirmokat, csinálj fotókat, és oszd meg a világgal: #kicsimmeglepett. Aztán fald be az egészet egyedül, miközben olyan romantikus filmeken sírsz, amiket ő úgysem nézne meg veled. Hagyj helyet a bonbonnak, a Szerelmünk lapjai csak azzal az igazi! Ha igazán veszélyesen akarsz élni, csapj még hozzá az estéhez egy üveg hercegnős gyerekpezsgőt is!

Haladó szint!

Ha most fordult elő veled először ez a szörnyűség, remélem, hogy a tippjeim segítenek az álcázás nagymesterévé válni, és valahogy átvészelni ezt a napot. Ha viszont haladó szinten akarod űzni az egyedül Valentin-napozást, egy másik módszert is választhatsz: fogadd el, hogy ez most is csak egy átlag hétköznap! Szuper dolog megünnepelni a szerelmeteket, de hidd el, hogy ez nincs dátumhoz kötve. Mivel minden nap szeretitek egymást, bőven lesz időtök pótolni.

SHE

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?