A legüresebb közhelyek gyűjteménye

Az élet valójában rettentő egyszerű, csak ez emberek bonyolítják túl a dolgokat. Hiszen vannak TÉNYEK, amiket nem lehet megkérdőjelezni. Mindenki tudja, hogy megkérdőjelezhetetlenül igazak...

A nők csak a pénzre hajtanak. Számukra a férfiakban csak az a lényeg, hogy ki legyenek gyúrva, drága kocsijuk, vastag bankszámlájuk és nagy farkuk legyen. Más nem is számít, hiszen minden pasi egyforma. Csak dugni akarnak. Kizárólag a farkuk irányítja őket, elég két nagy mell és egy kerek popsi, hogy elcsavard a fejüket. 

Forrás: Shutterstock

Lelkük meg amúgy alapból nincs. Kimaradt a gyártás során. Többek közt ezért kisajátítani sem lehet őket. Ösztönlények, beléjük van kódolva, hogy minél több nőt meg akarjanak fektetni. Ez biológia, evolúciós késztetés. Nincs mit tenni. Hülye vagy, ha ezt nem érted. Vagy elfogadod, hogy a pasid másokat is meg fog dönteni, vagy egész életedben szenvedhetsz. Bizony.

Ja, és amúgy a házasságok 60%-a meg válással végződik. Úgyhogy megházasodni sincs értelme. Persze, ha neked számít egy papír, meg szeretnél kidobni egy csomó pénzt, akkor hajrá! De csak házassági vagyonjogi szerződéssel, mert a szerelem elmúlik, és utána csak az önös érdek marad. Már csak azért is jobb, ha előre felkészülsz a válásra, mert férfiak és a nők nem képesek kommunikálni. Soha, semmilyen körülmények között. Mert a pasikat nem érdekli a drámázás, csak nyugalmat akarnak, sört a meccshez, meg este egy meleg puncit. Ilyen egyszerűek.

A nők meg feleslegesen hisztiznek minden miatt. Mert biztos épp megvan nekik, vagy meglesz, vagy megvolt. Ilyen a természetük, nem jó nekik a békesség, ha nincs baj, akkor ők csinálnak. Nem kell rájuk odafigyelni, és kész. Mondjuk, ez elég nehéz, hiszen állandóan beleszólnak olyan dolgokba, amikhez nem értenek.

Forrás: shutterstock

De hát ezt el kell fogadni, egy nő szép legyen ne okos!

Ha még gyereketek is lesz, az csak még rosszabb. A gyerek tönkretesz téged, a párodat, a karriereteket és a kapcsolatotokat, meg amúgy mindent. Először is, nem jut egymásra semmi időtök. A pasik meg nem segítenek, ők csak megcsinálni tudják, aztán a többi az anya dolga.

Szóval, a nő kihajtja otthon a belét a kölyök mellett, pelenkáz, főz, takarít, miközben egyre szarabbul néz ki. Mert ugye a terhességgel felcsúszott 15-20 kiló. Hiszen kettő helyett kellett ennie, puszta felelősségtudatból tolta le a napi 12 krémest. És ugye a gyerek(ek) mellett nincs ideje magára, a haja kócos, a szeme karikás, a lába szőrős, a szex meg csak akkor jut eszébe, ha azon gondolkozik, hogy a férje miért nem ért haza az esti fürdetésre. Biztos megint a kurvájánál van. Mert azt hiszi, ha lapátolja haza a pénzt, akkor már le is tudta a feladatát. Egy kis szórakozás meg neki is jár. Ha már otthon úgyis mindig csak a balhé van.

SHE

Komolyan, kinek van erre szüksége? Vegyél inkább egy macskát, az maximum a kávésbögrédet töri össze, nem a szívedet!

Figyelem! Ha a fent leírtakkal részben vagy egészben egyetértesz, akkor ideje lenne lecserélni a szemüvegedet. Mert már évtizedek óta létezik színes TV is, de te még mindig fekete fehérben látod a világot.

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek