meleg 1 napig férfi Nyár
Higgyétek el, hogy nálunk is nyár van, meg meleg, és még annál is melegebb. Így eshetett meg, hogy amikor szerkesztőségünk Humor Heroldja - Dávid - bedobta az eget rengető kérdést, hogy "Mit tennél, ha egy napra ellenkező nemű lehetnél?", a rendért és fegyelemért felelős vezető szerkesztőnk, Lilla válaszolt neki elsőként. :D

Hát, akkor nézzük, hogy ki mit tenne, ha nő helyett férfi, (és, hogy a fiúk se maradjanak ki) férfi helyett nő lehetne egyetlen napra:

Petrás Lilla:

Egész nap csak folyadékot innék, hogy sokat pisilhessek. Mennyire poén lehet már célba pisilni!!! Meg állva, és az aszfaltra írni a nevemet.

Pechál Peti:

Az a baj, hogy nekem ezzel kapcsolatban csak mindenféle perverz szexuális kísérletek jutnak az eszembe... Meg kideríteném, hogy milyen lehet a sorozatos orgazmus. Egyáltalán milyenek vannak nőknél, mi a különbség? Nem is részleteznem tovább...

Forrás: iStockphoto/gpointstudio/

Törőcsik Edit:

Reggel, amikor felkelek, boldog lennék, hogy nem kell semmit csinálnom. Nem kell leszedni a szárítóról a ruhákat és elrakni. Nem nekem kell először felkelni, nem én porszívózom össze a kalitka körül a piszkot, nem én vasalok, nem én ébresztgetem és nógatom a gyereket, hogy keljen már fel, ezért nem velem morog. (Ugye nem kell szólnom, hogy a szöveg nyomokban iróniát tartalmaz!!!)

Percze Ági:

Végre megtudnám, mire gondolnak, mikor beszélgetni próbálok velük, ők meg csak néznek maguk elé...

Mártonffy András:

Kipróbálnám, hogy komolyan vesznek-e a férfiak akkor is, ha semmilyen módon nem utalok a női mivoltomra: nem sminkelek, nem öltözöm nőiesen, nem bólogatok a férfiaknak, nem mosolygok, nem nézek alulról fölfelé, nem nevetgélek a megjegyzéseikre, nem simogatom az önérzetüket, hanem teljesen semleges jelenségként nyilvánulok meg előttük.

Nyiri Zsuzsi:

Mindenképpen egy magas, izmos és vonzó férfi testét választanám. Biztos sok nővel szemeznék, kacérkodnék, figyelném a többi férfit, hogyan viselkednek egy alfahím jelenlétében. Aztán felszednék pár csajt - van egy sejtésem, hogy nemcsak a megjelenés, de a technika is meglenne hozzá.

Forrás: iStockphoto/Vadimguzhva

Császár Zsani:

Nálam is erősen szex szagú a dolog. Ha egyetlen napra férfitestbe költözhetnék, akkor először is megvizsgálnám belülről a dolgokat. Kipróbálnám az állva pisilést, élvezném, hogy bárhol és bármikor könnyíthetek magamon. De legalább ennyire érdekelne, milyen érzés lehet az ejakuláció.

Jónás Zsófi:

Én átmennék mazochistába, és tökön rúgatnám magam. És akkor pontot tehetnénk végre a "Mi fáj jobban, a tökönrúgás vagy a szülés?" évezredes kérdésre! Ja, és persze minden szembejövő fát levizelnék, de szerintem ez alap.

Forrás: iStockphoto/Mikolette

Szegő Lindi:

Az összes szembejövő nőnek elmagyaráznám, hogy miként működnek a férfiak, miért nem kell túlgondolni a cselekedeteiket.

Filep Dávid:

Én menstruálnék, szülnék, hisztériáznék és klimaxolnék. Tudom, unalmas vagyok...

Pónya-Papp Andrea:

Legelőször elővennék egy térképet, és hopp, nem tűnne szabásmintának, hanem érteném... Aztán mindenfélét tennék, pl. déli 12-kor a lecsúszott sliccemen át kilógó inggel sétálnék kissé kapatosan a piacon... Meg ilyenek. Mert férfiként olyan sok dolog van, ami nem ciki. Akkor simán leírnám azt is bárhova, hogy bazdmeg.

Forrás: iStockphoto/kiko_jimenez

Makra Flóra Emese:

Összebarátkoznék a férfi ismerőseimmel, barátaimmal, párommal, és kibeszélném velük a csajokat. Annyira kíváncsi vagyok, hogy ők mennyire nyomatják a macsót egymás előtt, vagy mennyire viselkednek máshogy egymás előtt, mint egy nő jelenlétében.

Kuti Timi:

Gerincet növesztenék.

Horváth Antónia:

Ha én férfi lehetnék, belebújnék a legelegánsabb öltönyömbe, a csillogóra suvickolt cipőmbe, beállítanám a hajam, magamra fújnám a legmenőbb illatot, és kipróbálnám, milyen Mr. Bondnak lenni.

SHE.HU kulisszatitkok: A fotózás - előtte/utána képekkel!!!http://www.she.hu/herself/20170718-she-hu-kulisszatitok-fotozas-smink-nelkul-ezek-vagyunk-mi.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.