Csókolj meg, és megmondom ki vagy!

A férfiak szeretik azt hinni, hogy mindenben marha jók: értenek a focihoz, remekül vezetnek, bármit képesek megszerelni, és nagyszerűen teljesítenek az ágyban.

A saját személyes tapasztalataim szerint ez nem egészen így van. De sokszor már ott elbukik a dolog, hogy a csók se megy nekik. Pedig a csók a férfi védjegye - mondta az egykori szexszimbólum, Mae West, és milyen igaza volt! Ez a legintimebb megnyilvánulás két ember között, és bizonyos értelemben bensőségesebb, mint a szex. Számomra nincs is hervasztóbb annál, mint amikor kiderül a Nagy Első Randi végén, hogy az illető:

Egykori kannibálok leszármazottja

Azok a férfiak, akik ebbe a körbe tartoznak, nagyon lazák, vagányak, és van bennük valami veszélyes vonzerő - ami nagyon tud hatni a nőkre. Ezek a tulajdonságok megmutatkoznak a csókjaikban is: úgy vetik rá magukat a prédára, mint egy kiéhezett fenevad. Szőröstül-bőröstül fel akarják falni. Egy kis vadság izgató tud lenni, de a vérző száj, a kiszívott nyak és a feldagadt arc nem tartozik az erotika tárgykörébe!

Forrás: iStockphoto/ Yuri Arcurs

Elkötelezett nyelvművelő

Értem én, hogy az erősebbik nem tagjai szeretnék emlékezetessé varázsolni a pillanatokat, de ennek nem az a módja, hogy megpróbálják minél mélyebbre ledugni a nyelvüket a másik torkán! Ez az a csókfajta, ami még a legígéretesebben induló randevút is tönkrevághatja - jó lenne ezt észben tartani!

Csóktudása értékelhetetlen és élvezhetetlen

A sétálással, beszélgetéssel töltött órák után semmi sem esik jobban, mint egy hosszú, érzéki ajakjáték. De van, amikor a kiszemelt férfi smár ügyileg kész katasztrófa, és felesleges próbálkoznia - annyira szarul csinálja. Nincs probléma azzal, ha valaki óvatosan közelít, és nem ront ajtóstul a házba. Ugyanakkor túlfinomkodni sem szabad a dolgot, vagy kiporciózni a csókadagokat.

Forrás: iStockphoto/Sasa Mihajlovic

A homlokpuszi és az arcra adott cuppanós tök jó akkor, amikor egy régi ismerőssel találkozom, de a nők többségéhez hasonlóan én is imádom azokat, akik pont úgy csókolnak, ahogy kell: szenvedélyesen, mégis gyengéden.

Mindent előre megtervez

Vannak olyan férfiak, akik egyfajta feladatként tekintenek a csókolózásra, és alaposan megtervezik a folyamat minden részletét. A legutóbbi partnerem pont ilyen volt. A vele való együttlétet leginkább egy unalmas meetinghez tudnám hasonlítani, és miközben a vaskos nyelvével felmérte a terepet, csak arra tudtam gondolni, hogy legyen már vége. A túlzott kiszámíthatóság ugyanis a szenvedély egyik fő ellensége.

Mr. Kolbászkirály

Na, ez a leggusztustalanabb mind közül. Tudom, hogy nehéz ellenállni a jófajta magyaros ételek csábításának, de semmi sem tudja jobban tönkretenni a pillanatot, mint a kellemetlen lehelet. Nálam nincs olyan szabály, hogy tilos a szex az első randin, de egy büdös szájú pasit nem engedek sem a szám, sem a puncim közelébe, az hót ziher.

Nyitókép: iStockphoto

    Ezt olvastad már?