Nem "szemétláda", csak nem jöttél be neki...

Nagyon trendi mostanában arról panaszkodni, hogy milyen szemetek a pasik, akik néhány kellemes randi után egyszerűen csak felszívódnak. Kikiáltjátok őket "kötelékfóbiásoknak" meg mindenféle beteg alaknak, pedig csak a következő történt: nem volt beléd szerelmes.

És, hogy miért nem szólt ez a "szemétláda" már az elején? Mert akarta ő, hogy működjön, de egyszerűen nem ment. De hidd el: semmilyen aljas terve nem volt arra vonatkozóan, hogy téged tönkretesz, és darabokra töri a szíved.

Te meg még mindig azzal érvelsz, hogy annyira jól éreztétek magatokat, és úgy tűnt, hogy boldogok vagytok? Hát ez az: ÚGY TŰNT. Lehet, hogy ő már a második randin is azon agyalt, hogy miként mondja meg neked, hogy nem érzi azt a szikrát köztetek, úgy, hogy te közben ne kapj sírógörcsöt. Vagy egyszerűen csak még nincs túl az exén a srác, és még idejében észbe kapott, hogy szemétség lenne, ha így ugrana bele egy új kapcsolatba.

Forrás: iStockphoto/demaerre

Hogy kit hibáztass a történtekért? Senkit.

De ha nagyon szeretnél egy bűnbakot, akkor először nézz egy kicsit magadba! Talán te voltál az, aki úgy adta oda a szívét és a testét egy másik embernek, hogy az nem tett semmit ezekért. Nem bizonyította még, hogy megérdemel téged - te mégis megelőlegezted neki a bizalmat - és sok más egyebet is. Akkor most miért igyekezne annyira?

Olyan nagyon akartad, hogy mindent odadobtál néhány kedves Facebook üzenetért meg sablonos bókért. Képtelen voltál nemet mondani, amikor részegen rád nyomult a lakásán, és már az első csókok után a blúzod alatt matatott a keze? Ha komolyan gondolta volna veled, küzdött volna érted, nem csak dumált volna. De nem tette, mert te nem azt üzented neki, hogy erre szükség lesz, hanem azt, hogy:

Hé, én már az első másodperctől kezdve odavagyok érted, nem kell semmit tenned azért, hogy ezt kiérdemeld.

Forrás: Getty Images/Georgijevic

Azért, mert nem jössz be neki, nem utálhatod. Neked sem jön be mindenki. Azért pedig, hogy nem szerelmes beléd, nos, azért sem hibáztathatod! A szívének nem tud parancsolni. És az, hogy közben meggondolta magát? Emberek vagyunk!

Csak legközelebb, kérlek, legyél kicsit okosabb!

 Nyitókép: iStockphoto

    Ezek is érdekelhetnek