Menjünk el bulizni, és szedjünk fel pár jó csajt! - Jó vicc...

"Menjünk el bulizni, és szedjünk fel pár jó csajt!" - hányszor hallottam ezt... És tényleg mindig ott lebeg a levegőben, amikor átléped a szórakozóhely küszöbét, hogy most egy fergeteges szerelmi kalandba fogsz csöppenni.

A nagy Ő majd ott fog állni a bárpultnál, az italára várva. Kiragyog a tömegből, elhomályosít mindent és mindenkit maga körül. Ő is azonnal észrevesz, hosszú átható pillantást vet rád, amivel szinte magához vonz.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/AmmentorpDK/Jacoblund

Odalépsz mellé, rendelsz valamit te is, és könnyed beszélgetést kezdeményezel. Szellemes vagy, ami imponál neki, rád villantja bájos mosolyát, és még inkább oldódik ez egyébként is fesztelen légkör. A tánctérre hívod, engedelmesen követ. Csodás a mozgása, súlytalanul lépked és úgy táncol, mint a gyertyaláng. Összesimultok, már a testetek beszél helyettetek, és innentől minden megy a maga útján.

És most durranjon a lufi:

A valóságban vajmi kevés rá az esély, hogy ez így történjen. Hiszen a haverokkal a buli előtt már alapoztatok - hogy ne hagyjatok egy egész vagyont a pultos zsebében. Ezért könnyen előfordulhat, hogy már annak is örülsz, ha nem esel át a küszöbön. A korán érkezőknek szóló italakcióról sem akarsz lecsúszni, ezért gyorsan benyakalsz még pár felest. Persze részben azért is, mert kell a folyékony bátorság a csajozáshoz.

Forrás: Getty Images/Squaredpixels

Végigpásztázod tekinteteddel a helyet. A félhomályban, villózó fények mellett - és a piák hatására - senki nem tűnik igazán csúnyának. Sőt, mintha csak jó nőkkel lennél körülvéve! Így nagy nehezen kiválasztod a legnagyobb mellűt.

Egyenesen átvágsz a tömegen, mint a nyíl, ami a préda felé repül. Vagyis te csak azt hiszed, mert valójában úgy cikázol és kacsázol, mint egy molylepke, aki az imént fejelte le nagy hévvel a villanykörtét.

A lány reflexből elhajt, ahogy a következő is, és az azutáni.

A nagy számok törvénye alapján végre találsz valakit, aki hajlandó meghallgatni. Végre megkapod a lehetőséget, hogy szóhoz juthass, megmutasd, milyen nagy dumás is vagy. De persze semmi laza és lehengerlő szöveg nem jut az eszedbe, még rendesen bemutatkozni is csak harmadszorra sikerül, úgyhogy megpróbálod a másik oldalról megközelíteni, és minél kisebb baromságot mondani.

Forrás: Getty Images/nullplus

-Sziaaa! Sűrűn jársz ide?

-Tessék?

-Mondom, sokat szoktál-e ide jönni?

-Nem értelek, mit modntál?

-A rohadtéletbe de mocskos hangos ez a zene. AZT KÉRDEZEM SOKAT SZOKTÁL-E IDE JÁRNI? - és közben lépkedő mozdulatot imitálsz az ujjaiddal a tenyereden.

-Jah persze, menjél csak nyugodtan.

-Jólvan akkor menjél te is oda ahonnan jöttél! - ezt bezzeg egyből meghallotta...

Ez a beszélgetés hülye ötlet volt, majd most a Fred Astaire-t megszégynítő tánctudásoddal lenyűgözöl minden csajt - hiszen a tánc a vízszintes vágyak függőleges kifejezése! Hát maradjunk annyiban, hogy a lábadon alig tudsz állni, másokén viszont annál inkább.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Shironosov

Míg az egyik percben életed következő nagy szerelmét próbálod meghódítani - erotikus csípőmozgásoddal -, a következő pillanatban, már csak küzdesz az életedért, mert persze, hogy a klubban fellelhető legnagyobb benga állat csaja alá kezdtél el kavarni.

Aztán, ha ez az Izom Ödön megragad a töködön, akkor egy darabig nem csak a csajozás nem fog az eszedbe jutni, de annak is örülni fogsz, ha sírás nélkül tudsz majd pisilni.

És elgondolkozol azon, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna letölteni a Tindert...

Nyitókép: iStockphoto

    Ezek is érdekelhetnek