bemutatkozás jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi a SHE.HU csapata -, szeretnénk Nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéról, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Pechál Péter, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

  1. Szeretnék repülni, vagy teleportálni. Mert egy valamirevaló szuperhős legalább az egyiket tudja, ráadásul utálom a dugókat. A többi már stimmel: például a béna titkos alteregóm már meg is van, az acélos testen pedig dolgozom. Amúgy elég jól haladok vele: jelenleg szerintem ólom, mert rohadt nehezen tudok megmozdulni - de ha egyszer beindulok...
  2. Kérnék plusz 10 centit, de az se baj, ha 15. Mert a méret igenis számít! Ha nem így lenne, nem kérdeznék meg a futárszolgálatnál, amikor el akarok küldeni egy dobozt, hogy "Mekkora a csomag?". Centiben kell megadni a szélességet és hosszúságot is. Szörnyű. Szóval kell az a pár centi. Úgy érzem a vastagságommal nincs gond, de szerintem kicsi vagyok. Habár, ha sokkal nagyobb lennék, az már lehet, hogy fájdalmat okozna - nehezen férnék be, mondjuk egy metrókocsiba és beverném a fejem a kapaszkodókba. Állítólag az ízületek is nagyobb terhelést kapnak 190 centi fölött.
    Forrás: Hirling Bálint
  3. Akarok egy saját szigetet. Jó messze lenne, valahol az óceán közepén. Azért, hogy ha egy kis nyugalomra vágyok, akkor elszökhessek az emberek elől. Nekem nem lenne gond, ha már úgyis tudok repülni... Királyság lenne. Mármint persze, hogy király egy saját sziget, de én az államformájára gondoltam. Lenne vastrón, várárok meg lovagi torna. Mondjuk a sok felelősséget nem szeretem, úgyhogy az uralkodást inkább rábíznám a feleségemre. Ő ebben már most profi, ért a lefejezéshez, meg a letöközéshez. Vagy, hogy is hívják azt, amikor valakit puszta kézzel kasztrálnak? Akkor legalább én mehetnék kivont karddal sárkányokra vadászni. Mit mehetnék? Repülhetnék!

Csak azt nem tudom, hogy a sárkányok alapból járnak-e a világvégi, lakatlan szigetekhez vagy pluszban kell kérni? És ha extra, az egy kívánságba belefér-e, és kérhetek tűzokádó sárkányos trópusi szigetet? Mert ha nem, akkor inkább a 10 centit passzolnám. Különben mit csinálnék unalmamban? Lóbálnám a nyurga lábam a toronyszoba ablakából?

Pechál Péter cikkeit ITT találod!
Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Percze Ágneshttp://www.she.hu/herself/20170729-jotunder-harom-kivansag-bemutatkozas-she-hu.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.